fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti naispaarid sulgpalli Euroopa karikaetapil Tallinnas veerandfinaalis

13.01.2024

Sulgpalli Euroopa karikaetapil YONEX Estonian International Tallinnas Kalevi Spordihallis jäi eesti mängijate parimaks tulemuseks veerandfinaali pääsuga 5.-8. koha jagamine. Catlyn Kruus ja Ramona Üprus võitsid avaringis Leedu paari Vilte Paulauskaitet ja Monika Sukackaitet 21-13, 21-10 ning Marija Paskotšit  ja Lumikki Liiast 21-12, 21-6. Veerandfinaalis tulid eestlannade vastasteks kolmanda asetusega Türgi paar Bengisu Ercetin ja Nazlican Inci. Maailma edetabelis 71. kohal asuv ja kuus aastat tagasi Tallinnas juunioride Euroopa meistriks tulnud paar Kruusile ja Üprusele täna võimalust ei andnud ning läks poolfinaali võiduga 21-8, 21-6.

Teise Eesti paarina mängisid veerandfinaalis Kaisa Liis Lepp ja Romili Vakk. Seoses vahetult turniiri eel osade võistlejate loobumisega pääsesid nad otse kaheksa parima sekka. Veerandfinaalis kohtusid Lepp ja Vakk inglannade Chloe Birchi ja Estelle Van Leeuweniga. Varasemate Euroopa meistrivõistluste medalist Birch koos uue paarilisega näitas Eesti veel U17 vanuseklassi mängijate vastu klass paremat mängu ja said võidu 21-7, 21-3.

Meeste üksikmängus pääsesid poolfinaali teise asetusega soomlane Joakim Oldorff ja kolmanda paigutusega Fabian Roth. Teises poolfinaalis kohtuvad ukrainlane Danilo Bosniuk ja prantslane Enogat Roy. Naiste üksikmängus on poolfinaalides vastamisi Devika Sihag Indiast ja Irina Amalie Andersen Taanist. Teises poolfinaalis mängivad Agnes Korosi Ungarist ja Rosy Oktavia Pancasari Prantsusmaalt.

Poolfinaalmängud on Kalevi Spordihallis laupäeval kell 16.00. Finaalid ja Euroopa karikaetapi võitjad selguvad pühapäeval kell 10.00 algavates finaalides.

Vaata tulemusi siin.