fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Catlyn Kruus ja Ramona Üprus YEI veerandfinaalis

12.01.2024

YONEX Estonian International põhiturniirilt mängisid end veerandfinaali naiste paarismängus Catlyn Kruus ja Ramona Üprus.

Kruus ja Üprus alistasid avaringis leedulannad Vilte Paulauskaite ja Monika Sukackaite 21-13, 21-10. Kaheksandikfinaalis võideti kindlalt Marija Paskotšit ja Lumikki Liiast 21-12, 21-6. Kruus ja Üprus mängivad veerandfinaalis kolmanda asetusega Türgi paari Bengisu Ercetini ja Nazlican Inci vastu. Veerandfinaali pääsesid teiste mängijate loobumise tõttu ka Kaisa Liis Lepp ja Romili Vakk. Nende vastased on Chloe Birch ja Estelle Van Leeuwen Inglismaalt.

Meeste üksikmängus jäi Karl Kert põhiturniiri avaringis alla indialasele Subhankar Deyle 21-13, 21-6. Naiste üksikmängus kohtus Helis Pajuste Miu Lin Nganiga Inglismaalt, kellele kaotas 21-15, 21-11.

Meeste paarismängus jõudsid Eesti mängijatest ainsana võiduga teise ringi Karl Kert ja Tauri Kilk, kes võitsid esimeses kohtumises Abdelrahman Abdelhakimi ja Ali Ahmed El Khateebi Egiptusest 21-12, 21-12. Kaheksandikfinaalis tuli aga vastu võtta kaotus Islandi paarilt David Bjarni Bjornssonilt ja Kristofer Darri Finssonilt 13-21, 18-21. Loobumisvõiduga pääsesid kaheksandikfinaali Anton Berik ja Mikk Õunmaa, kes kuueteistkümne parima seas jäid alla Ivan Rusevile ja Ilyan Stoynovile Bulgaariast 13-21, 12-21. Sama paar lülitas avaringis konkurentsist välja Karl Kivinurme ja Vahur Lukini. Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner pidid tunnistama Rootsi paari Filip Karlborgi ja Mio Molini paremust 21-10, 21-18.

Segapaarismängus pidasid Helina Rüütel ja Kristjan Kaljurand tasavägise kohtumise esimese asetusega Saksamaa paari Patrick Scheieli ja Franziska Volkmanniga. Sakslased said võidu 23-21, 21-16. Mikk Õunmaa ja Ramona Üprus said avaringi vastaste loobumise tõttu otse kaheksandikfinaali, kus jäid 16-21, 22-24 alla prantslastele Tom Lalot Trescartele ja Elsa Jacobile. Marelle Salu ja Hugo Themas kaotasid Mio Molinile ja Sofia Strömvallile 17-21, 23-25.

Vaata kõiki tulemusi siin.

Veerandfinaalid mängitakse Kalevi Spordihallis laupäeval 10.00. Poolfinaalid algavad kell 16.00.