fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

YONEX Estonian Internationalil selgusid põhiturniirile pääsejad

11.01.2024

Neljapäeval algas Kalevi Spordihallis sulgpalli Euroopa karikaetapp kvalifikatsioonivõistlusega, kus põhiturniirile pääsu püüdsid ka mitmed Eesti mängijad.

Naiste üksikmängus õnnestus ainsana koht põhitabelis välja võidelda Helis Pajustel. Kvalifikatsioonivõistluse otsustavas kolmandas mängus alistas ta Ramona Üpruse 22-20, 21-5. Otsustavasse kvalifikatsioonimängu jõudis ka Catlyn Kruus, kes kohtus inglanna Leona Leega. Kruusil Lee vastu võitu võtta ei õnnestunud ja põhivõistlusele pääses inglanna tulemusega 21-14, 21-15.

Meeste üksikmängus oli Tauri Kilki vastane India mängija Manrja Singh. Kilk osutas indialasele tugevat vastupanu, kuid pidi vastu võtma napi kaotuse 23-25, 18-21. Singh võitis kvalifikatsioonivõistlusel ka kaks järgmist vastast ja tagas sellega koha põhiturniiril.

Segapaarismängus pääsesid täna väljakule tulnud eestlastest põhivõistlusele Hugo Themas ja Marelle Salu, kes võitsid hollandlast Rune Van Dalmi ja lätlannat Darta Alise Demiteret 21-12, 21-11. Andrei Schmidt ja Emili Pärsim said võidu Läti paari Arturs Kelpe ja Anna Kupca üle 21-17, 21-14. Otsustavas mängus tuli aga kolmes geimis allajäämine hispaanlastele Rodrigo Sanjurjole ja Nikol Carullale 18-21, 21-18, 16-21. Rasmus Roogsoo ja Lumikki Liias kaotasid šotlastele Angus Meldrumile ja Rachel Sugdenile 17-21, 11-21.

Vaata kõiki kvalifikatsioonivõistluse tulemusi siin.

Reedel mängitakse põhiturniiri kaks esimest ringi, millega selguvad veerandfinalistid. Mängud algavad Kalevi Spordihallis kell 09.00. Vaata ajakava ja tulemusi siin.