fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad YONEX Estonian Internationalil

09.01.2024

Neljapäeval, 11 jaanuaril algab Kalevi spordihallis sulgpalli Euroopa karikaetapp YONEX Estonian International. International Series kategooria võistlus auhinnafondiga 10000 dollarit annab maailma edetabeli punkte ja ühtlasi läheb arvesse Pariisi olümpiamängudele kvalifitseerumisel.

Meeste üksikmängus sai eestlastest otse põhitabelisse ainult Karl Kert. Kert alustab võistlust reedel 12.55 ja tema esimene vastane on Subhankar Dey Indiast. Teised Eesti mängijad alustavad neljapäeval kvalifikatsioonitunriiril, kus hetkel on kolm eestlast. Tauri Kilk kohtub Manraj Singhiga Indiast neljapäeval kell 9.45. Ragnar Sepp mängib prantslase Raphael Chenu vastu. Joel Mislav Kunst kohtub Jorgen Roselundiga Norrast 12.05.

Naiste üksikmängus oli võistlustel esimese paigutusega Kristin Kuuba, kes vigastuse tõttu võistlemast loobus. Ülejäänud eestlannad alustavad kvalifikatsioonivõistluselt. Kaisa Liis Lepp mängib Laura Foj Thomseniga Taanist 12.55. Ramona Üprus kohtub leedulanna Vilte Paulauskaitega. Helis Pajuste vastane on Anna Kupca ja mäng algab neljapäeval 11.45. Liis Kiik mängib soomlanna Petra Sarnivaara vastu. Romili Vakki vastane on kell 17.00 Anna Sofie Husher Ruus Taanist. Laura-Liis Kale kohtub Nadia Choukriga Hollandist. Catlyn Kruus mängib Monika Sukacaitega Leedust 17.10.

Meeste paarismängus said põhitabelisse neli Eesti paari. Eesti esinumbrid Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner mängivad rootslaste Filip Karlborgi ja Mio Molini vastu (peaväljaku 13. mäng). Karl Kert ja Tauri Kilk said loosiga vastasteks Egiptuse paari Abdelrahman Abdelhakimi ja Ali Ahmed El Khateebi. Nende kohtumine on reedel 15.00. Anton Berik ja Mikk Õunmaa mängivad 15.35 prantslaste Tom Lalot Trescarte ja Aymeric Toresiga. Andrei Schmidti ja Hugo Themase vastased on seitsmenda paigutusega Singapuri paar Loh Kean Hean ja Low Sheng Yan Nicholas. Kvalifikatsiooniturniirilt püüab põhitabeli kohta veel neli Eesti paari.

Naiste paarismängus pääsesid kõik kümme Eesti paari põhiturniirile. Teise asetusega Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel olid sunnitud võistlusest loobuma ning nende järel on kõrgeima maailma edetabelikohaga Eesti paar Catlyn Kruus ja Ramona Üprus, kes kohtuvad leedulannade Vilte Paulauskaite ja Monika Sukackaitega. Eesti eelmise aasta juunioride parima paari Elisaveta Beriku ja Emili Pärsimi vastased on Prantsusmaa parimate juunioride hulka kuulunud Elsa Jacob ka Camille Pognante. Nende mäng algab reedel 13.40.

Segapaarismängus on põhiturniiril kaks Eesti paari. Helina Rüütel ja Kristjan Kaljurand mängivad esimese asetusega Saksamaa paari Patrick Scheieli ja Franziska Volkmanniga. See on reedel esimene mäng kell 09.00. Mikk Õunmaa ja Ramona Üprus mängivad 09.45 soomlaste Ananda Galvani Daniswara ja Oona Tapolaga. Neljapäevane kvalifikatsioonivõistlus segapaaridele algab võistluspäeva algul kell 09.00, kus väljakule lähevad põhiturniiri kohta püüdma Hugo Themas / Marelle Salu, Andrei Schmidt / Emili Pärsim, Rasmus Roogsoo/ Lumikki Liias, Karl Kivinurm / Sandra Kamilova ja Vahur Lukin / Gretel Saadoja. Elisaveta Berik on koos soomlase Oliver Oldorffiga kvalifikatsioonivõistlusel teise asetusega.

Vaata tabeleid ja ajakava siin.

Naiste paarismängus