fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

YONEX Estonian International osalejad

21.12.2023

11.-14. jaanuaril Kalevi Spordihallis mängitava sulgpalli Euroopa karikaetapi YONEX Estonian International osalejad on selgunud. Võistlustele anti üles üle 300 mängija rohkem kui 40 riigist.

Suurim osalejaskond on meeste üksikmängus, kus on kõik kohad täidetud nii põhivõistlusel kui kvalifikatsioonitabelis. Kõrgeima edetabelikohaga mängijatest on Eesti tulemas Sankar Subramanian Indiast ja Joakim Oldorff Soomest. Meeste üksikmängus pääseb eestlastest otse põhitabelisse wild cardiga Karl Kert. Teised Eesti mängijad peavad kohta põhitabelis püüdma kvalifikatsiooniturniirilt.

Naiste üksikmängus on kõrgeima maailma edetabelikohaga mängija Kristin Kuuba. Kuuba on ka ainus Eesti mängija, kes pääses otse põhitabelisse. Teised eestlannad alustavad neljapäeval kvalifikatsioonivõistluselt.

Paarismängudes on kõrgeimate edetabelikohtadega paarid Saksamaalt ja Rootsist. Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel on naiste paarismängus võistlustele registreerunud paaridest edetabeli arvestus kolmanda kohaga.

Vaata kõiki osalejaid siin.

PILETID

YONEX Estonian International piletid müügil Fienta. Võistluste passiga on sissepääs soodsam. Võistluste pass tagab sissepääsu reedest pühapäevani. Passid on müügil ainult enne turniiri. Võistluste ajal ja kohapeal on saadaval päevapiletid. Neljapäeval kvalifikatsiooniturniirile on sissepääs tasuta. Kuni 16-aastastele on võistlustele sissepääs tasuta kõigil päevadel.

Neljapäeval, 11. jaanuaril mängitakse kvalifikatsiooniturniir. Reede hommikul algavad põhiturniir esimese ja teise ringi mängud. Laupäeval kell 10.00 toimuvad veerandfinaalid ja 16.00 poolfinaalid. Turniiri võitjad selguvad pühapäeval 14. jaanuaril 10.00 algavates finaalmängudes.