fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Yonex Estonian Youth Internationalil U11-U15 jõudsid poodiumile Eesti noored

11.12.2023

Juunioride ja U17 Euroopa karikaetapi kõrval mängiti nädalavahetusel Tartus rahvusvaheline U11-U15 vanuseklassi noorteturniir.

Eesti mängijad jõudsid poodiumile kõigis vanuseklassides.

U11 vanuseklassis üksikmängus oli parim eestlane Morten Rozental, kes sai teise koha. Rozental jäi finaalis napilt alla leedulasele Mykolas Raginisele 19-21, 21-13, 20-22. Kolmanda koha sai Raimond Vaidla. Tüdrukute üksikmängus Eesti mängijad poolfinaalidesse ei jõudnud. Poiste paarismängu võitsid Lennart Küüts ja Morten Rozental alistades finaalis Oleh Kulieshovi, kes mängis koos leedulase Raginisega 21-7, 24-22. Kolmandal kohal olid Alfred Perv ja Kevin Sulkovski. Tüdrukute paarismängus oli Eesti mängijate parim tulemus Adeele Aava ja Keiti Silla poolfinaakoht. Segapaarismängus olid finaalis vastamisi Raimond Vaidla koos poolatari Oliwia Szczerskaga ja Morten Rozental ning Berit Prii. Eesti ja Poola duo võitis kohtumise ja turniiri 24-22, 21-17. Kolmandat-neljandat kohta jäid jagama Ruben Kivinurm ja Emili Murumaa.

U13 vanuseklassis läks Eesti noortel kõige paremini tüdrukute üksikmängus, kus turniiri võitsid Margaret Lips ja Kirsika Vaidla olles finaalis paremad Maria Berikust ja Maria Kornejevast 21-10, 21-15. Poolfinaali jõudsid ka Mia-Liis Migur ja Eileen Pärsim. Üksikmängus oli poiste seas poolfinaalis Andre Looskari ja tüdrukute üksikmängus Kirsika Vaidla ning Maria Berik. Segapaarismängus said Kirsika Vaidla ja Andre Looskari teise koha jäädes finaalis alla Jason De Graafile Hollandist ja Elsa Mitchellile Inglismaalt 18-21, 22-24. Poiste paarismängus jagasid kolmandat-neljandat kohta kaks Eesti paari Ilmari Asperk ja Hendrik Jakimov ning Andre Looskari ja Rando Penner.

U15 vanuseklassi võitis poiste üksikmängus Kaspar Sorge, kes finaalis oli parem hollandlasest Boris Vermaasist 21-17, 21-15. Poiste paarismängus jõudis Sorge koos Marten Põderiga poolfinaali. U15 vanuses olid eestlased esindatud veel tüdrukute paarismängu poodiumil, kus Marta Helena Pallon ja Mirtel Värv jagasid kolmandat-neljandat kohta.

Võistluse tulemused siin. Võistlusel osales üle 200 noore sulgpalluri kaheteistkümnest riigist.

Fotol U15 üksikmängu võitja Kaspar Sorge.