fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Andrei Schmidt kahekordne Yonex Estonian Junior võitja

11.12.2023

Sulgpalli juunioride Euroopa karikaetapi finaalpäev Tartus oli Eesti mängijatele edukas. Esikoht võideti kolmes mänguliigis.

Kahekordseks turniirivõitjaks tõusis Andrei Schmidt. Schmidt kohtus üksikmängu finaalis hollandlase Adith Karthikeyan Priyaga, kes on Euroopa juunioride edetabelis esimesel kohal. Schmidt näitas kindlat mängu ja alistas Pryia 21-17, 21-14.

Teise tiitli sai Schmidt paarismängus koos Hugo Themasega. Nende finaalivastased olid prantslased Timeo Bourgin ja Orphe Queton Bouissou. Tasavägises ja emotsionaalses mängus võitsid Schmidt ja Themas tulemusega 21-19, 20-22, 21-19.

Neidude paarismängus olid esimese asetusega Elisaveta Berik ja Emili Pärsim finaalis vastamisi teise asetusega leedulannade Vilte Paulauskaite ja Monika Sukackaitega. Ka selles kohtumises läks võitja selgitamiseks vaja kolme geimi. Eestlannad said finaalivõidu 21-18, 19-21, 21-12.

Segpaarismängus oli finaalis Hugo Themas, kes mängis koos Paulauskaitega Leedust. Finaalmängu Jesus de Burgose ja Rocio Martini vastu alustasid Themas ja Paulauskaite hästi võites esimese geimi, kuid järgmised kaks geimi kuulusid vastastele, kes võitsid 16-21, 21-14, 21-19.

Paulauskaite mängis ka kolmandas finaalis, kui neidude üksikmängus kohtus Angela Jimenezega Hispaaniast. Turniirivõit läks Leetu tulemusega 22-20, 21-12.

Võistlusest võttis osa üle 70 mängija kaheteistkümnes riigist. Yonex Estonian Junior tulemused siin.