fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti 1-4 Soome

09.12.2023

EM valikturniiril Saksamaal mängis Eesti meeskond täna Soome vastu, kellelt tuli vastu võtta 1-4 kaotus.

Esimese mängu pidas Karl Kert soomlaste esireketi Kalle Koljoneni vastu. Koljonen tõi soomlastele võidupunkti 21-15, 21-12. Tauri Kilk mängis kolm geimi maailma edetabelis 82. kohal asuva Joakim Oldorffiga, kui pidi vastu võtma kaotuse 6-21, 21-14, 7-21. Mario Kirisma jäi alla Eliel Mellerile 13-21, 15-21.

Meeste paarismängus olid esmalt teise asetusega paaride kohtumises vastamisi Karl Kert ja Tauri Kilk ning Anton Kaisti ja Joakim Oldorff. Esimeses geimis oli eestlastel paar geimipalli, kuid soomlased suutsid need neutraliseerida ning võtsid ise geimivõidu 23-21. Ka teine geim kuulus Kaistile ja Oldorffile ning mäng lõppes soomlaste kasuks 23-21, 21-17.

Ainsa võidupunkti tõi Eestile täna meespaar Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Kaljurand ja Käsner jäid mängus küll tagaajaja rolli kaotades esimese geimi, kuid sealt edasi muutus nende mäng üha kindlamaks ning kolmandas geimis puudusid soomlastel võimalused täielikult. Mänguvõit Kaljurannale ja Käsnerile 15-21, 21-17, 21-6.

Homme kell 11.00 mängib Eesti Malta vastu. Malta on seni mõlemad kohtumised Soomele ja Saksamaale 0-5 kaotanud.

Valikturniiri tulemused siin. Otseülekanne mängudest siin.