fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti naiskond võidu kaugusel EM finaalturniirist

08.12.2023

Eesti naiskond alistas Bakuus EM valikturniiri teises kohtumises Aserbaidžaani 4-1.

Eesti ainus kaotus tuli täna avamängus, kui esireketite kohtumises jäi Kristin Kuuba alla Keisha Fatimah Az Zahrale 13-21, 11-21. Kahes järgmises üksikmängus tõid Eestile võidupunktid Ramona Üprus ja Catlyn Kruus. Üprus võitis Leyla Jamalzade 21-4, 21-3 ja Kruus Hajar Nuriyeva 21-6, 21-11.

Esireketite paarismängus kindlustasid Eestile kohtumise võidu Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel alistades Az Zahra ja Nuriyeva 21-17, 21-10. Neljanda võidupunkti sai Eesti teises paarismängus Üprus ja Kruusi võiduga Leila Jamalzade ja Aysu Karimzade üle 21-4, 21-6

Koos eilse võiduga Slovakkia vastu on Eestil EM valikturniiril kaks võitu. Samuti on kaks võitu Šotimaal, kes on võitnud nii Aserbaidžaani kui Slovakkia mängugi kaotamata. Homme, Eesti aja järgi kell 07.00, seisab Eestil ees otsustav mäng Šotimaaga. Kohtumise võitja pääseb kaheksa naiskonna sekka veebruaris Poolas mängitavale EM finaalturniirile.

Eesti meeskond alustab Saksamaal valikturniiri täna, mängides avamängus võõrustajate vastu. Homme seisab Eesti koondisel ees kohtumine Soomega ja pühapäeval Maltaga. Ka meeskondlikul valikturniiril pääseb alagrupist edasi vaid võitja.

Naiskondliku valikturniiri tulemused siin ja live-stream siin. Meeskondliku valikturniiri tulemused siin ja live-stream siin.