fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Euroopa juuniorid mängivad Tartus

07.12.2023

Sel nädalavahetusel võõrustab Tartu juunioride sulgpalli Euroopa karikaetappi, U17 vanuseklassi Euroopa karikaetappi ja U11-U15 rahvusvahelist noorteturniiri.

YONEX Estonian Junioril osaleb seekord üle 70 mängija 12 riigist. Noormeeste üksikmängus on Eesti noortest asetatud mängija kuuenda paigutusega Andrei Schmidt. Võistlustel esimese paigutusega on Euroopa juunioride edetabeli liider ja maailma juunioride edetabeli viies mängija hollandlane Adith Karthikeyan Priya. Neidude üksikmängus eestlannad tabelisse asetust ei saanud. Algselt esimese asetusega horvaadi ja teise paigutusega indialanna loobumisel on kõrgeima edetabelikohaga mängija Tartus Jogaile Keleciute Leedust.

Noormeeste paarismängus said tabelite loosimisel Andrei Schmidt ja Hugo Themas teise paigutuse, kuid esimesena asetatud Horvaatia paari loobumise tõttu on tõusnud kõrgeima asetusega paariks võistlustel. Neidude paarismängus on esimese paigutusega Elisaveta Berik ja Emili Pärsim. Segapaarismängus oli algselt esimese asetusega Horvaatia paar, kes Tartus ei osale, ja nii on kõrgeima edetabeli kohaga paariks Elisaveta Berik koos soomlase Oliver Oldorffiga. Kolmanda asetuse said Andrei Schmidt ja Emili Pärsim.

Vaata kõiki YONEX Estonian Juniori tabeleid ja tulemusi siin.

YONEX Estonian U17 International võistlusel osaleb üle kaheksakümne mängija üheksast riigist. Noormeeste üksikmängus on favoriidiks esimese paigutusega Marti Joost. Eestlastest sai asetuse veel Rasmus Roogsoo, kellel on kuues paigutus. Neidude üksikmängus on kolmanda asetusega Emilia Shapovalova. Kõrgeima paigutusega on leedulanna Jorune Salnaite.

Noormeeste paarismänguski on esimene paigutus Eesti mängijatel. Marti Joost ja Rasmus Roogsoo on Tartus kõrgeima edetabelikohaga võistlust alustav paar. Neljanda paigutuse said Oliver Hani ja Priit Põder. Neidude paarismängus on Lumikki Liiasel ja Emilia Shapovaloval teine asetus. Segapaarismängus on asetutud koguni kolm Eesti paari. Leedulaste Paksys ja Kavaliauskaite järel said teise paigutuse Rasmus Roogsoo ja Lumikki Liias. Kolmanda asetusega on Karl Mattias Pedai ja Romili Vakk ning neljanda paigutusega Priit Põder ja Annabel Mutso.

Yonex Estonian U17 International tabelid ja tulemused siin.

U11-U15 noorteturniiril mängib üle 200 lapse kaheteistkümnest riigist. Suurimate koondistega on esindatud lähinaabrid Läti, Leedu ja Soome, kuid Tartu turniiril osaleb ka mängija kaugelt Maldiividelt. Vaata tabeleid ja tulemusi siin.

Vaata ülekannet võistlustest siin.

Võistlust korraldab Triiton Sulgpalliklubi partnerluses Eesti Sulgpalliliiduga.

Fotol: Marti Joost