fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti Sulgpalliliidu tegevjuhina alustas Rainer Terras

07.12.2023

Eesti Sulgpalliliidu uus tegevjuht on alates sellest nädalast Rainer Terras. Eelmise tegevjuhi Mario Saunpere lahkumise järel valis Eesti Sulgpalliliidu juhatus tegevjuhi konkursil liidu etteotsa Rainer Terrase.

Rainer Terras on sulgpalli juures olnud mitmeid aastaid – esmalt mängijana, seejärel treenerina ning viimastel aastatel Tallinna ühe suurima klubi Fookus eestvedaja ja treenerina.

“Olen enamiku oma elu olnud seotud sulgpalliga ning näen, et antud ametikohal on mul võimalik maailma parimat spordiala Eestis edasi viia,” kirjeldas Rainer Terras motivatsiooni Eesti Sulgpalliliidu tegevjuhiks kandideerimisel.

Peamise sihina näeb Terras Eesti sulgpallikogukonna suurenemisele ja ühtsustundele kaasa aitamist: “Eriliselt sooviksin rõhku panna mängijate ning heal tasemel treenerite juurdekasvule, klubikultuurile ning samuti parasulgpalli arendamisse. Lisaks soovin muidugi viia meie armastatud spordiala rohkem publikuni ning üldsusele kättesaadavamaks.”

Rainer Terras on õppinud Tallinna Ülikoolis kehakultuuri, tal on ka sulgpallitreeneri 5 kutsetase ning BWF treeneri ja tuutori 1 tase.