fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Klubide karika võitis Triiton

04.12.2023

2.-3. detsembril Kääriku Spordikeskuses toimunud Klubide karika võistluse võitis meistriliigas tiitlikaitsja Triiton sulgpalliklubi.

Finaalis mängis Triiton TÜASK esindusega. Tauri Kilk alustas võimsalt Mikk Järveoja vastu ning lõpetas meeste üksikmängu seisuga 20-6. Naiste üksikmängus suutis Ramona Üprus vahet vähendada, kui oli Kati-Kreet Marranist parem 27-20. Meeste paarismängus võttis TÜASK veel paar punkti tagasi Oskar Männiku ja Mikk Järveoja 22-20 võiduga Anton Beriku ja Mikk Õunmaa vastu. Ka naiste paarismängus suutis mõneti üllatuslikult Eesti parima naispaari Kati-Kreet Marrani ja Helina Rüüteli vastu saada kohtumise võidu TÜASK esindus Kertu Margus ja Ramona Üprus 21-20. Viimasele segapaarismängule läks Triiton siiski veel neljapunktilises eduseisus. Tauri Kilk ja Helina Rüütel Oskar Männikule ja Kertu Margusele võimalust ei andnud ja võitsid segapaari 20-11. Kogu kohtumine lõppes Triitoni kasuks 100-87.

Kolmanda koha kohtumises olid vastamisi Triitoni teine esindus ja Raul Must Sulgpalliklubi. Raul Must oli meeste üksikmängus 20-7 üle Andrei Schmidtist. Kaotusseisu vähendas ja omakorda viis Triitoni ette Marelle Salu, kes oli Kadri Seppast parem koguni 33-8. Meeste paarismängus oli taaskord parem Raul Must Sulgpalliklubi Raul Musta ja Karl Kerti 25-20 võiduga Andrei Schmidti ja Hugo Themase üle, kuid kohtumise üldseisus jäädi siiski tagaajaja rolli. Otsustava vahe tegid sisse Lisa Berik ja Emili Pärsim naiste paarismängus Helis Pajuste ja Kadri Seppa vastu viies Triitoni viimasesse mängu 20-8 võiduga. Segapaarismängus tõid kolmanda koha Triitonile Raul Käsner ja Lisa Berik 20-15 võiduga Karl Kerti ja Helis Pajuste üle. Mängu lõppseisuks jäi 100-76.

Teises tugevusgrupis, esi- ja teise liiga võistkondade seas, võttis võidu Tallinna Kalev. Tallinna Kalev oli poolfinaalis 100-95 seisuga välja lülitanud TÜASK esinduse. Nende finaalivastane Tallinna Sulgpalliklubi võitis 100-85 Tallinna Sulgpallikeskuse võistkonda. Tallinna Kalevi ja Tallinna Sulgpalliklubi, kus mõlemas mängib mitmeid ka rahvusvahelistel seeniorite meistrivõistlustel häid tulemusi teinud mängijaid, finaalmängus jõuti kohtumise viimasesse segapaarismängu praktiliselt viigiseisul. Segapaarismängus mängisid kindlalt nii mõnedki varasemad matšid Tallinna Kalevi kasuks kallutanud Grete Talviste ja Vahur Lukin. Tallinna Kalev sai võidu 100-91.

Kolmandas tugevusgrupis, kolmanda ja neljanda liiga võistkondade hulgas, tuli karika võitjaks Tallinna Sulgpallikeskus võiduga Triitoni V võistkonna üle 100-71.

Klubide karika korraldasid Veeriku Badminton ja Eesti Sulgpalliliit. Võistluse toetajad olid City Clinics Hambakliinik, Yonex, Vitamin Well, Kääriku Spordikeskus ja Dorpat hotell.

Võistluse kõik tulemused siin.

Foto Kristi Kuuse