fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba alustas Walesis võiduga

01.12.2023

Walesis International Challenge turniiril sai Kristin Kuuba esimeses ringis võidu. Kuubal on võistlustel teine asetus. Avaringis kohtus ta Miranda Wilsoniga Saksamaalt (BWF 181). Kuuba võitis kindlalt 21-10, 21-15. Täna Eesti aja järgi kell 15.20 kohtub ta kvalifikatsioonivõistluselt põhiturniirile jõudnud Poola mängija Zuzanna Jankowskaga.

Walesis võistles ka meespaar Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Nemad kohtusid esimeses ringis eelmise aasta juunioride Euroopa meistrivõistluste pronksmedali paariga Natan Begga ja Baptiste Labarthe Prantsusmaalt, kellelt tuli vastu võtta kaotus 8-21, 5-21.

Vaata mänge siit. Võistluste tulemused siin.