fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Treener Victoria Korobova osales BEC parasulgpalli koolitusel

30.11.2023

Itaalias toimunud Euroopa Sulgpalliliidu iga-aastasel parasulgpalli sündmusel osales tänavu Eestist treener Victoria Korobova.

Parasulgpalli sündmusel tutvustab Euroopa Sulgpalliliit parasulgpalli nii treeneritele kui alaliitude töötajatele. Treenerite koolitusel tutvusid osalejad parasulgpalli õpetamise metoodikaga. Administraatorite kursusel saavad osalejad ülevaate parasulgpallist ja sellest, kuidas oma riigis parasulgpalli edendada.

Treenerite koolitusest võttis osa treener Victoria Korobova, kes jäi koolitusega rahule: “Kursusega jäin väga rahule. Nii nagu kõik BWF ja BEC üritused oli see hästi korraldatud. Tuutorid olid väga positiivsed ja suure kogemusega. Sain hästi palju uusi teadmisi, kuidas parasulgpalli mängijaid õpetada.

Treenerite koolitusel osales üle Euroopa 11 treenerit ja teadmisi jagasid tuutoritena Kaity Hall Šotimaalt ja Dina Martinez Hispaaniast.

sulgpallitreener parasulgpall

Kaks aastat tagasi korraldas sama sündmuse Euroopa Sulgpalliliit koos Eesti Sulgpalliliiduga Tallinnas, mille järel alustasid Tallinnas ka esimesed mängijad treener Rainer Terrase juhendamisel. Victoria Korobova loodab, et peatselt on treenimisvõimalused parasulgpalli mängijatele ka tema kodulinnas Tartus.

Loe Euroopa Sulgpalliliidu kokkuvõtet parasulgpalli koolituse kohta siit.