fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba kaotas maailmakariketapil avaringis

22.11.2023

Hiinas sulgpalli maailmakarikasarja turniiril Li-Ning China Masters, kus auhinnafond on 1 miljon dollarit, võistles naiste üksikmängus Kristin Kuuba.

Maailma edetabelis 49. kohal asuv Kuuba kohtus loosi tahtel Goh Jin Weiga Malaisiast (BWF 31). Esimeses geimis seisult 5-5 tegi tugeva spurdi Malaisia mängija ja Kuuba enam vahet vähendada ei suutnud ning kaotas avageimi 11-21. Teises geimis oli mäng võrdsem, kuid geimi alguses sisse võetud paari punktilist edu Goh Jin Wei käest ei lasknud ja võitis Kuubat 21-11, 21-17.

Eelmisel nädalal võistles Kuuba Euroopa karikaetapil Iirimaal, kus pääses veerandfinaali. Sel aastal ootavad Kuubat ees veel järgmisel nädalal Euroopa karikaturniir Walesis ning detsembri alguses naiskondlike Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniir.