fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Marran ja Rüütel Norras finaalis

12.11.2023

Sandefjordis Norras International Series kategooria turniiril on Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel jõudnud finaali.

Veerandfinaalis tuli eestlannade vastu Poola paar Wiktoria Dabczynska ja Zuzanna Jankowska. Poola esireket Dabczynska koos uue paarilisega alustas hästi ja esimeses geimis Marran ja Rüütel nende rünnakutele vasturohtu ei leidnud. Teises geimis haarasid aga algusest peale initsiatiivi eestlannad ja viisid mängu kolmandasse geimi. Ka kolmanda geimi algus kuulus Marranile ja Rüütlile ning geimi sisesele pausile mindi 11-7 eduseisus. Seejärel õnnestus aga Poola paaril vahet vähendada ja ka 16-14 ette minna, kuid sealt edasi Marran ja Rüütel neile enam punkte ei andnud ning võitsid mängu 14-21, 21-16, 21-16.

Poolfinaalis ootas ees teinegi Poola paar Paulina Hankiewicz ja Kornelia Marczak. Poolfinaalis oli võrdset mängu esimese geimi esimeses pooles, mille järel asusid eduseisu Marran ja Rüütel ning vastastele enam järeletuleku võimalust ei andnud. Teises geimis oli eestlaste ülekaal veelgi suurem ning finaalipääs kindlustati tulemusega 21-18, 21-10.

Finaalis on võistlustel esimese paigutusega Kati-Kreet Marrani ja Helina Rüüteli vastased kolmanda asetusega Amalie Cecilie Kudsk ja Signe Schulz (BWF 95) Taanist.

Finaalmängu otseülekanne siin. Finaali algus pühapäeval 12. novembril ca 13.30.