fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel võitsid hõbemedalid

12.11.2023

Sulgpalli Euroopa Karikaetapi turniiril Norras võitsid Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel naiste paarismängus teise koha. Finaalmängus kohtusid võistlustel esimese paigutusega Marran ja Rüütel (BWF 60) turniiril kolmanda asetuse saanud Taani paariga Amalie Cecilie Kudski ja Signe Schultziga (BWF 95). Mäng algas tasavägiselt, kuid esimese geimi keskel said taanlased paari punktilise eduseisu, mida suudeti hoida geimi lõpuni. Teises geimis oli eduseis kord ühel ja teisel poolel kuni seisul 18-18 rebisid ette taanlannad, kes suutsid realiseerida teise matšpalli ja võita mängu 21-16, 21-19.

Kati-Kreet Marrani ja Helina Rüüteli sõnul tuli finaalmängus allajäämine eeskätt serviolukordades ning kohati ka enesekindluses. Kokkuvõttes jäi Eesti paar turniiril oma mängupildiga rahule: “Pallid olid siin kiired ja nii võitsid mängud need, kes suutsid servi ja rünnakut hoida”, hindasid Marran ja Rüütel võistlust.

Teel finaali alistati Prantsusmaa paar Tea Margueritte ja Flavie Vallet (BWF 109) 21-14, 21-19. Veerandfinaalis ja poolfinaalis saadi jagu kahest Poola tugevaimast paarist. Veerandfinaalis võideti võitluslikusmängus Wiktoria Dabczynskat ja Zuzanna Jankowskat 14-21, 21-16, 21-16. Poolfinaalis tuli võit kergemini Paulina Hankiewiczi ja Kornelia Marczaki vastu 21-18, 21-10.