fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

“Sulgpall kõigile” tutvustas sulgpalli 37 õpetajale

10.11.2023

Eesti Sulgpalliliit viis täna Lenne Sulgpallikeskuses läbi järjekordse koolidele suunatud “Sulgpall kõigile” koolituse. Huvi koolide ja õpetajate seas oli suur. Koolitusel osales 37 õpetajat 21 koolist, kuid osa huvilisi pidi jääma seekord ka järgmist koolitust osalema.

Sulgpall kõigile on Maailma Sulgpalliföderatsiooni algatatud kooliprojekt, kus liikumisõpetuse õpetajatele tutvustatakse sulgpalli, koolis sulgpalli õpetamise metoodikat ja mängulisi võimalusi lapsi kaasata. Kõik osalevad koolid said Eesti Sulgpalliliidult sulgpallivarustuse komplekti.

Koolitusel osalenud Audentese erakooli õpetaja Pille jäi sulgpalli päevaga väga rahule, tema sõnul on sulgpall mõnus ala koolis mängimiseks, sest annab võimaluse kõigile osaleda ja proovida.

Koolitaja Anneli Kõrge ja Audentese erakooli õpetaja Pille Juus

Koolituse viisid läbi Sulgpall kõigile tuutorid Anneli Kõrge ja Siiri Rajamägi. Eesti Sulgpalliliit alustas Sulgpall kõigile projektiga kaheksa aastat tagasi ning aastate jooksul on koolitusel osalenud üle 350 õpetaja.