fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel Norras veerandfinaalis

10.11.2023

Norras International Series kategooria võistlusel on Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel jõudnud veerandfinaali. Eestlannad alustasid võistlust esimese asetusega ja olid seetõttu avaringis vabad. Kaheksandikfinaalis kohtusid maailma edetabelis 60. kohal asuvad Marran ja Rüütel Prantsusmaa paariga Tea Margueritte ja Flavie Valletga (BWF 109). Võiduga 21-14, 21-19 said veerandfinaali eestlased.

Napilt jäid veerandfinaali ukse taha meeste paarismängus Karl Kert ja Tauri Kilk. Esimest rahvusvahelist turniiri koos mänginud Kert ja Kilk alistasid esimeses kohtumises rootslased Joel Hanssoni ja Felix Lindebladi 21-18, 21-15. Kuueteistkümne parima seas oli taas vastas Rootsi paar, Victor Morskogen ja Daniel Ström. Kolmegeimilise mängus jäid peale rootslased 21-19, 15-21, 21-19. Anton Berik ja Mikk Õunmaa jäid pidama esimeses ringis, kus pidid tunnistama Norra paari Filip Boehni ja Sander Oesthasseli nappi paremust 24-22, 20-22, 20-22.

Meeste üksikmängus jõudis Karl Kert kaheksandikfinaali. Avaringis sai Kert võidu prantslase Tino Daoudali üle 21-14, 18-21, 21-13. Kuid seejärel tuli alla jäämine teisele prantslasele, kaheksanda paigutusega Yanis Gaudinile, 15-21, 16-21. Kvalifikatsiooniturniirilt alustama pidanud Tauri Kilk sai kvalifikatsioonivõistlusel kaks võitu Rootsi ja Poola konkurentide üle, kuid viimases kohtumises jäi alla indialasele Pranay Shettigarile, kes hetkel on jõudnud juba põhiturniiri veerandfinaali.

Naiste üksikmängus pääsesid nii Helis Pajuste kui Ramona Üprus kuueteistkümne parima sekka. Pajuste alistas avakohtumises lätlanna Anna Kupca 21-14, 21-9, kuid kaotas seejärel teise paigutusega Irina Amalie Andersenile Taanist 10-21, 14-21. Ramona Üprus võitis esimeses kohtumises Jessica Orzechowiczi Poolast 21-14, 15-21, 21-16. Kaheksandikfinaalis oli Üpruse vastane esimese asetusega Tania Ng Kanadast, kellele Üprus suutis osutada visa vastupanu, kuid pidi vastu võtma siiski kaotuse 17-21, 20-22. Koos paari mänginud Pajuste ja Üprus paarismängus võitu kirja ei saanud jäädes alla Hiina Taipei paarile Hsieh Yun-Shanile ja Yang Yu-Chile 13-21, 16-21.

Võistluse tulemused siin. Otseülekanne mängudest nähtav siin.