fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noored Poolas

09.11.2023

Eesti noored võistlevad nädalalõpul juunioride Euroopa Karikaetapil Bialystokis Poolas.

Noormeeste üksikmängus võistlevad Karl Aksel Männik, Marten Põder, Siim Saarse ja Kaspar Sorge. Männiku vastane on kaheksanda paigutusega Sebastian Pinkowicz Poolast. Marten Põder mängib leeduka Nojus Tenikaitisega. Siim Saarse kohtub Poola mängija Adam Winciaszekiga ja Kaspar Sorge Kamil Romaniga samuti Poolast.

Neidude üksikmängus on Karolina Pintšuk loosi tahtel otse teises ringis, kus tal tuleb vastamisi minna kõrgeima paigutusega mängija Marija Koriaginaga Ukrainast. Heili Merisalu vastane avaringis on Julia Fras Poolast. Emilia Shapovalovagi mängib avakohtumises Poola esindaja Aleksandra Weslawowiziga.

Noormeeste paarismängus on Saarse ja Männiku esimesed vastased poola paar Damian Perkowski ja Sebastian Pinkowicz. Neidude paarismängus on Merisalu ja Shapovalova vastamisi Julia Frasi ja Julia Szajneriga Poolast. Karolina Pintšuk mängib koos lätlanna Nikola Mukielega. Nemad pääsesid loosiga otse teise ringi ja kohtuvad kolmanda paigutusega poola paariga Viktoriya Pletsiukhova ja Veranika Stankevichiga.

Vaata võistlustabeleid ja tulemusi siin.

Fotol: Emilia Shapovalova