fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noored võistlevad Leedus

03.11.2023

Leedus algab täna juunioride sulgpalli Euroopa karikaetapp RSL Lithuanian Junior, kus on võistlemas Eesti juunioride paremik.

Noormeeste üksikmängus on eestlastest ainsana võistlustabelis asetus Andrei Schmidtil. Viienda paigutusega Schmidt on avaringis vaba ja ootab kolmekümne kahe parima seas vastast Kaspar Sorge ja soomlase Oliver Oldorffi mängust. Otse teisi ringi pääses eestlastest veel Hannes Hani. Oliver Hani, Marti Joost, Karl Aksel Männik, Priit Põder, Rasmus Roogsoo, Siim Saarse, Chris Robin Talts ja Rasmus Talts alustavad võistlusteed esimeses ringis.

Neidude üksikmängus on võistlemas Kaisa Liis Lepp, Lumikki Liias, Heili Merisalu, Marija Paskotši, Karolina Pintšuk, Emilia Shapovalova ja Romili Vakk. Parima paigutusega on Leedus horvaat Jelena Buchberger ja teise paigutusega Maria Koriagina Ukrainast.

Noormeeste paarismängus said Hannes Hani ja Andrei Schmidt võistlustel teise paigutuse. Neidude paarsimängus on Elisaveta Berik ja Emili Pärsim esimesena asetatud ning Kadi Ilvesel ja Marta Emili Telleril on turniirtabelis neljas paigutus. Ka segapaarismängus on eestlased asetatud mängijate seas – Emili Pärsim ja Andrei Schmidt on teise paigutusega. Elisaveta Berik koos soomlase Oliver Oldorffiga on kolmanda asetusega.

Võistluste tabelid ja tulemused siin.

Foto Oleg Hartsenko