fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad täna Soomes võitu ei saanud

10.10.2023

Täna alanud Arctic Openil alustati kvalifikatsiooniturniiri ja põhiturniiri esimeste ringidega.

Naiste üksikmängus pidi Eesti esireket Kristin Kuuba vastu võtma kaotuse hiinlannalt Yi Man Zhangilt seisuga 19:21, 10:21. Kvalifikatsioonis jäi Ramona Üprus alla seisuga 19:21, 13:21 Iisraeli mängijale Heli Neimanile.

Meeste paarismängus alustasid kvalifikatsioonist Kristjan Kaljurand/Raul Käsner ja Anton Berik/Mikk Õunmaa. Kaljurand/Käsner läksid vastamisi Saksamaa paariga Daniel Hess/Patrick Scheieliga. 40 minutit kestnud kohtumisest väljusid võitjatena sakslased seisuga 19:21, 16:21. Berik/Õunmaa pidid tunnistama Iirimaa paari Joshua Magee/Paul Reynoldsi paremust seisuga 14:21, 19:21.

Segapaarismängus tuli Eesti paaril Õunmaa/Üprus vastu võtta kaotus Šotimaa paarilt Alexander Dunn/Ciara Torrance seisuga 14:21, 20:22.

Homme alustavad võistlust naispaarid Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel ja Catlyn Kruus/Ramona Üprus. Marran/Rüütel kohtuvad avaringis Prantsusmaa paariga Margot Lambert/Anne Traniga. Kruus/Üprus said vastasteks kaheksanda paigutusega Jaapani paari Rin Iwanaga/Kie Nakanishi. Lisaks alustab naiste üksikmängus enda võistlust Catlyn Kruus minnes vastamisi esimese paigutusega Taipei mängija Tai Tzu Yingiga.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.