fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-19 MM: Eesti koondis sai 16. koha

30.09.2023

Täna öösel mängis Eesti juunioride koondis selle MM-i viimase võistkondliku võistluse mängu. Eesti kohtus jäi 0-3 alla Singapuri koondisele ja saavutas sellega 16. koha.

Kohtumine algas tavapäraselt segapaarismänguga kus vastamisi läksid Hugo Themas/Elisaveta Berik ja Joo Jin Nge/Xiao En Heng. Tasavägiselt kulgenud mängu mõlemad geimi lõpud suutsid enda kasuks keerata Singapuri pallurid. Avageimis jäi Themas/Berik alla seisuga 20:22 ja teises geimis 18:21. Eesti 0-1 Singapur

Noormeeste üksikmängus läksid vastamisi Andrei Schmidt ja Jun Hui Marcus Lau. Geimi algustes eduseisus sisse mänginud Lau suutis hoida Schmidti mõlemas geimis piisaval distantsil. Esimene geim pidi Schmidt vastu võtma 13:21 kaotuse ja teises geimis 9:21. Eesti 0-2 Singapur

Kohtumise viimases mängus läksid omavahel vastamisi Emili Pärsim ja Xin Yi Megan Lee. Avageim möödus Lee taktikepi järgi ja Pärsim pidi tunnistama 10:21 kaotust. Teises geimis alustas eestlanna edukamalt ja juhtis intervallile minnes geimi 11:9. Geimi teine pool möödus keerukamalt ja mäng lõppes seisuga 13:21.

Esmaspäeval algab Spokanes juunioride MM-i individuaalturniir.