fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-19 MM: Eesti 0-3 Taani

29.09.2023

Eile jätkus Eesti juunioride koondise teekond võistkondlikul MM-il, kui kohamängudes kohtuti Taani koondisega.

Segapaarismängus algas esimene geim Hugo Themase/Emili Pärsimi jaoks keeruliselt, intervalliks oldi 2:11 kaotusseisus. Sellest raskest seisust välja ei tuldud ja pärast pausi lisati enda punktisaagile juurde veel 5 punkti, avageim lõppes seisuga 7:21. Teine geim algas küll paremini Themas/Pärsimi jaoks, kui intervalliks oldi kaotusseisus 6:11. Pärast pausi tegid taanlased väikse spurdi ja mäng lõppes Eesti paari poolt vaadatuna seisuga 13:21. Eesti 0-1 Taani.

Noormeeste paarismängus läksid omavahel vastamisi Andrei Schmidt ja Alexander Ringbaek. Avageim algas tasavägiselt, kui joogipausiks oli Schmidt siiski 8:11 kaotusseisus. Schmidt enam geimi viigistada ei suutnud ja tuli kaotus 14:21. Teine geim alustas Schmidt tugevalt, kuid siis surus taanlane enda mängu rohkem peale ja Eesti juunioride esireketil tuli vastu võtta 9:21 kaotus. Eesti 0-2 Taani.

Neidude üksikmängus oli seekord platsil Elisaveta Berik ja teisel pool võrku Kajsa van Dalm. Tasavägine avageim kestis kuni seisuni 14:16, kus mängiti täiesti punkt-punkti mängu. Kahjuks geimi lõpus tegi taanlanna viie punktilise spurdi ja võitis geimi 21:14. Teine geim lõppes küll täpselt sama skooriga, kuid mänu kulg oli täiesti teistsugune. Berik jäi kiirelt 0:5 kaotusseisu ja intervalliks 5:11 kaotusseisu. Pärast pausi võitis eestlanna veel 5 punkti ja Eesti – Taani kohtumine geimi kaotusega 14:21. Eesti 0-3 Taani.

Täna õhtul kohtub enda viimases mängus Eesti koondis Singapuriga. Sellega selgitatakse välja, kes saab 15. koha ja kes 16. koha.

Võistluste tulemused saadaval siin.