fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Elisaveta Berik võitis Iirimaal kuldmedali

04.09.2023

Nädalavahetusel lõppes Iirimaal, Dublinis U19 vanuseklassi Euroopa karikaetapp, kus Eestisse tagasi reisi kuldmedaliga Elisaveta Berik.

Segapaarismängus oli Berik võistlustules soomlase Oliver Oldroffiga esimeses kahes ringis võideti vastaseid kindlalt kahes geimis. Veerandfinaalis võideti Šotimaa paari Lewis Coghill/Katrina Chani kolmes geimis 21:15, 12:21, 21:10. Finaali pääs tagati endale võiduga prantslaste Dinesh Carnot/Monitosita Touchi üle seisuga 21:14, 13:21, 21:9. Antud Prantsusmaa paar lülitas konkurentsist veerandfinaalis välja teise Eesti paari Andrei Schmidt/Emili Pärasimi.

Noormeeste üksikmängus pidi Andrei Schmidt vastu võtma kaotuse avaringis Malaisia mängijalt Zi Hin Chongilt seisuga 21:11, 15:21, 17:21. Marti Joost alistas kaks vastast (mõlemad Iirimaalt) kahes geimis, kuid kolmandas ringis tuli vastu võtta kaotus hilisemalt turniiri võitjalt Matthew Cheungilt seisuga 11:21, 9:21.

Noormeeste paarismängus said Joost/Schmidt kirja ühe võidu ja ühe kaotuse, Eesti paari mängis teises ringis üle tugeva Portugali paari seisuga 13:21, 21:19, 21:18. Veerandfinaalis jäädi prantslastele seisuga 14:21, 19:21.

Neidude üksikmängus piirdus Emili Pärsim teise ringiga kaotades kahes geimis prantslannale 9:21, 9:21.

Neidude paarismängus esimest asetust omanud Berik/Pärsim said samuti kirja ühe võidu ja ühe kaotuse. Kahes geimis võideti Šotimaa paari ja sarnaselt kaotati kahes geimis Iirimaa paarile veerandfinaalis.

Võistluste tulemused siin.