fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad Lätis

30.08.2023

Täna algab Lätis, Riias VICTOR Latvia International 2023, kus võistlustules on mitmed Eesti mängijad. Võistlus algab kahepäevase kvalifikatsiooniturniiriga, reedel alustatakse põhiturniiriga.

Täna lähevad platsile meeste üksikmängus Hannes Hani, Siim Saarse, Hugo Themas, Karl-Rasmus Pungas,  Joel Mislav Kunst, Raul Martin Maidvee, Rannar Zirk ja Dennis Kumar. Homme alustab enda kvalifikatsioonivõistlust Tauri Kilk. Ainsa mängijana sai põhiturniirile otse Karl Kert.

Naiste üksikmängus alustavad esimesel päeval võistlemist Emilia Shapovalova, Laura-Liis Kale ja Liis Kiik. Mängijate loobumise tõttu sai põhiturniirile Ramona Üprus, lisaks alustavad põhiturniiril Catlyn Kruus ja Helis Pajuste.

Paarismängude kvalifikatsiooni ringid hakkavad pihta homme. Segapaarismängus on põhiturniiril Miklk Õunmaa/Ramona Üprus, Kristjan Kaljurand/Helina Rüütel ja Raul Käsner/Kati-Kreet Marran. Meeste paarismängus alustavad põhiturniirilt Anton Berik/Mikk Õunmaa, Robin Schamlz/Rannar Zirk ja neljandat paigutust omavad Kaljurand/Käsner.

Naiste paarismängus kvalifikatsiooni ei toimu ja turniiril omavad esimest asetust Marran/Rüütel. Lisaks neile on põhiturniiril Kertu Margus/Editha Schmalz, Marelle Salu/Emilia Shapovalova, Catlyn Kruus/Ramona Üprus ja Laura-Liis Kale/Liis Kiik.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.