fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U17 EM: Eesti 2-3 Rootsi

05.08.2023

U17 koondis kohtus täna enda alagrupi teises kohtumises Rootsiga ja pidid vastu võtma 2-3 kaotuse.

Esimese mängus läksid väljakule noormeeste üksikmängus Marti Joost ja Daniel Huang. Avageimi alustas Joost kindlalt ja kasvatas pärast intervalli enda edu veelgi võites geimi 21:13. Teises geimis sai parema alguse, aga rootslane intervalli ajaks oli eestlane 7:11 kaotusseisus, geim lõppes seisuga 18:21. Otsustava geim algas tasavägiselt ja intervalliks oli Joost eduseisus 11:8, geimi möödudes sai rootslane veel viigini, kuid otsustavad punktid keeras Joost enda kasuks võites mängu seisuga 21:15. Eesti 1-0 Slovakkia.

Teiseks kohtumiseks oli neidude üksikmäng ja seekord astus platsile Romili Vakk, kelle vastaseks oli Matilda Stahle. 26 minutit kestnud kohtumises pidi Vakk vastu võtma kaotuse 19:21, 14:21. Sellega tulemusega viigistas Rootsi kohtumise.

Noormeeste paarismängus asusid Eestile punkti tooma Marti Joost/Rasmus Roogsoo, teisel pool võrku olid neil Erik Blomberg/Harry Vaihinger. Avageimi võitsid eestlased kindlalt seisuga 21:10, teises geimis alustati samuti tugevalt ja joogipausiks oli neil eduseis 11:4. Paraku pärast pausi rootslased hakkasid mängu tagasi tulema ja viigistasid kohtumise seisul 20:20. Eesti paaril oli kasutada 4 matšpalli, kuid neid ei suudetud realiseerida ja vastu tuli võtta geimi kaotus 25:27. Otsustavas kolmandas geimis läksid rootslased hea enesetunde pealt edasi juhtides intervalliks 11:9. Edasi Joost/Roogsoo mängu tagasi ei suutnud tulla kaotades mängu 13:21. Eesti jäi kaotusseisu 1-2.

Neidude paarismängus astusid platsile Marija Paskotši/Emilia Shapovalova minnes vastamisi Anvita Harakamani/Greta Ribokasiga. Eestlannad näitasid väga kindlat mängu ja said 21:13, 21:9 võidu. Eesti viigistas kohtumise 2-2, ning viimases mängus oli kohtumise võit.

Otsustavaks mänguks oli täna segapaarismäng, kus võitu läksid jahtima Rasmus Roogsoo/Lumikki Liias ja vastasteks olid neil Viktor Chen/Matilda Stahle. Tagaajaja rollis olnud Eesti paar suutis esimeses geimis mängu küll viigistada, kuid sellest ei piisanud ja tuli kaotus 15:21. Teises geimis asusid eestlased juhtima 6:3, kuid sellega ka piirduti ja intervalliks olid kaotusseisus 7:11. Pärast intervalli võitsid rootslased 9 punkti järjest ja Roogsoo/Liias enda mängu tagasi ei tulnud ning kaotati seisuga 12:21. Eesti 2-3 Rootsi.

Homme ootab U17 koondist ees kaks kohtumist, kui kell 10:00 minnakse vastamisi Austriaga ja päev lõpus minnakse vastamisi kell 18:00 Hispaaniaga.

Võistluse tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.