fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U17 koondis võitis Slovakkiat

04.08.2023

Täna alanud U17 võistkondliku Euroopa meistrivõistlustel alistas Eestis 3-2 Slovakkia. Võidupunktid tõid Eesti võistkonnale segapaarismäng, noormeeste üksikmäng ja neidude paarismäng.

Eesti-Slovakkia vaheline kohtumine algas segapaarismänguga, kus platsile läksid Rasmus Roogsoo/Lumikki Liias (Triiton), vastasteks olid neil Andrej Macek/Ela Bieleschova. Avageimi võitis Eesti paar kindlalt 21:9, 21:16. Teises geimis kogunes vastaste punktiarvele 16 punkti ja Eesti sai kirja esimese võidu. Eesti 1-0 Slovakkia.

Teisena astusid platsile Marti Joost (Nõo SK) ja Andrej Suchy, kolme geimiline kohtumine kestis kokku 43 minutit. Esimese geimi võidu kindlustas Joost endale seisuga 21:15, teises geimis jäi Joost alla 19:21. Kolmanda geimi võttis eestlane endale juba kindlalt seisuga 21:13 ja viis Eesti ühe võidu kaugusele kohtumise võidust.

Neidude üksikmängus astus platsile Emilia Shapovalova (TÜASK), minnes vastamisi Lea Kyselicovaga. Pea pooltundi kestnud kohtumisel pidi Shapovalova vastu võtma 19:21, 17:21 kaotuse. Eesti 2-1 Slovakkia.

Noormeeste paarismängus ka ei õnnestunud Eestil veel võitud kindlustada, kui Joost/Roogsoo jäid kolmes geimis seisuga 21:13, 18:21, 14:21 alla Alex Petrovic/Andrej Sucyle. Selle võiduga viigistas Slovakkia kohtumise 2-2.

Otsustavad mängus tõid viimase võidupunkti Eestile Lumikki Liias/Marija Paskotši (Triiton/Raul Must SK). Liias/Paskotši mängisid kindlalt üle paari Karin Goldianova/Lea Kyselicova seisuga 21:14, 21:18. Eesti 3-2 Slovakkia.

Homme kohtub Eesti kell 16:00 viiendal väljakul Rootsiga. Rootsi kohtus täna Hispaaniaga ja jäid alla seisuga 2-3.

Võistluse tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.