fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U19 koondisemängijad võistlevad Inglismaal

28.07.2023

Eile algas juunioride klassi üks prestiižseimaid võistlusi Inglismaal nimega All England Junior. Eestit esindavad antud võistlusel Andrei Schmidt, Hugo Themas, Elisaveta Berik ja Emili Pärsim.

Noormeeste üksikmängus on Andrei Schmidtil (Triiton) 15. asetus ja avaring oli vaba. Teises ringis läks Schmidt vastamisi India mängija Abhishek Kanapalaga. Kolme geimilise mängu keeras enda kasuks Schmidt seisuga 9:21, 21:18, 22:20. Järgmises ringis läheb Schmidt vastamisi Šotimaa mängija Finlay Jackiga. Võidukalt alustas ka kolmandat paigutust omav Hugo Themas (Triiton) alistades kahes geimis kohaliku mängija Alex Speakmani seisuga 21:12, 21:7. Themase järgmine vastane on inglane Matt Jenkins.

Täna alustatakse ka paarismängudega esimesena lähevad väljakule segapaarismängus Schmidt/Pärsim (Triiton), minnes vastamisi Inglismaa paariga Robin Harper/Lucy Brierleyga. Themas/Berik (Triiton) kohtuvad esimeses mängus USA mängijatega Kai Chong/Stella Paniga. Meeste paarismängus esimest asetust omavad Schmidt/Themas alustavad võistlemist eeldatavasti homme. Naiste paarismängus neljanda paigutusega Berik/Pärsim saavad samuti enda vastased teada alles täna õhtul.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt kahelt väljakult saadaval siin.