fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

BEC Summer School sai alguse

14.07.2023

Esmaspäeval algas Portugalis, Caldas da Rainhas suvelaager U15 vanuseklassi Euroopa paremikule. Ametliku nimega BEC Summer School leiab aset juba 40ndat korda, lisaks toimub samal ajal BWF Treenerikoolituse Level 2 programm.

Suvelaagrisse osutusid tänavu valituks Priit Põder ja Lumikki Liias (mõlemad Triiton), mängijad saavad Portugalis kõva sparringut rahvusvaheliste mängijatega. Lisaks sellele leida uusi sõpru inimeste seast, kes armastavad sama spordiala. Mängijaid juhendab 6 treenerit, kelle töö eest vastutavad Alan McIlvain ja Huaiwen Xu.

BWF Level 2 koolitusel osaleb treenerina Victoria Korobova.