fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-17 mängijad tõid Eestisse kolm medalit

09.07.2023

Nädalavahetusel toimus Leedus U17 Euroopa karikaetapp, kus Eesti mängijad esinesid edukalt.

Noormeeste üksikmängus omas Marti Joost (Nõo) neljandat paigutust ja mängis ennast kindlalt finaali. Esikoha kohtumises läks Joost vastamisi ukrinlase Vladyslav Kuniniga, tasavägises kahes geimis tuli vastu võtta 16:21, 17:21 kaotus. Veerandfinaali mängis ennast Priit Põder (Triiton).

Segapaarismängus jõudsid poolfinaali Karl Mattias Pedai/Romili Vakk (Triiton), poolfinaalis tuli tunnistada Leedu paari paremust seisuga 14:21, 21:19, 8:21. Selle tulemusega saadi kaela pronksmedalid.

Noormeeste paarismängus jõudis poolfinaali Arturi Asperk (TSKeskus) koos Poola mängija Pawel Kiszczykiga, sealt kaotati kahes geimis seisuga 11:21, 14:21 hilisematele võitjatele. Veerandfinaalis pidid kaotse vastu võtma Marti Joost/Rasmus Roogsoo (Nõo/Triiton).

Võistluste tulemused nähtaval siin.