fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad võistlevad Leedus

05.06.2023

Neljapäeval algab Panevežys, Leedus Future Series kategooria turniir, kus osaleb mitmeid Eesti sulgpallureid.

Meeste üksikmängus pääses põhitabelisse Karl Kert ja kohtub avaringis kvalifikatsiooni mängijaga. Eesti mängijad kvalifikatsiooniturniirile peale ei saanud.

Naiste üksikmängus alustavad põhiturniirilt Cätlyn Kruus ja Helis Pajuste. Kruus läheb esimeses mängus vastamisi prantslase Romane Cloteaux-Foucaultiga. Pajuste vastaseks on leedulanna Samanta Golubickaite. Kvalifikatsioonis Eesti mängijad ei osale.

Meeste paarismängus pääsesid põhitabelisse Anton Berik/Mikk Õunmaa ja Kristjan Kaljurand/Raul Käsner, kes omavad teist paigutust. Berik/Õunmaa vastasteks avaringis on Saksamaa paar Camilo Brost/Borian Flortin Tihi. Kaljurand/Käsner vastased selguvad neljapäeva õhtul pärast kvalifikatsiooniturniiri klumineerumist. Kvalifikatsioonist alustavad võistlemist Andrei Schdmit/Hugo Themas ja Rene Leeman Rasmus Talts, mõlemad paarid kohtuvad esimses ringis rootslastega.

Naiste paarismängus omavad esimest asetust Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel ja mängivad esimeses ringis sakslannade vastu. Põhiturniirile pääsesid veel Catlyn Kruus/Ramona üprus, kellel on neljas paigutus, Marelle Salu/Emilia Shapovalova, Elisaveta Berik/Emili Pärsim ja Karolina Pintšuk/Nikola Mukiele (Läti).

Segapaarismängus on kõik põhitabelisse pääsenud eestlased paigutatud Kaljurand/Rüütel said teise paigutuse, Õunmaa/Üprus kuuenda ja Käsner/Marran kaheksanda paigutuse. Kaljurand/Rüütel lähevad vastamisi Hollandi paariga, Õunmaa/Üpruse vastased selguvad neljapäeval ja Käsner/Marran kohtuvad Prantsusmaa paariga.

Võistluste tabelid nähtaval siin ja otsepilt saadaval siin.