fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Klubide karikal noortele võitis enim esikohti TSKeskus

30.05.2023

Nädalavahetusel toimunud sulgpalli Klubide karikal noortele, noppis enim esikohti Tallinna Sulgpallikeskus.

U13 vanuses noppisid esikoha endale TSKeskuse võistkond koosseisus Ilmari Asperk, Hendrik Jekimov, Ellen Mai Lassi, Margaret Lips ja Kirsika Vaidla. Teise koha saavutasid Veeriku mängijad ja poodiumi viimasele astemele astus TSKeskuse teine võistkond.

U15 vanuseklassi karika viis endaga koju TSKeskus esimene võistkond, keda esindasid Gregor Kivisaar, Timo-Alen Prokopenko, Marleen Lips ja Kelli Muinast. Poodiumi teise koha hõivas Veeriku võistkond ja kolmanda koha TSKeskus teine võistkond.

U17 vanuseklassis kindlustas TSKeskuse esimene võistkond enda kolmanda esikoha, võistkonda kuulusid: Arturi Asperk, Nikita Bezsonov, Roland Braschinsky, Laura-Liis Kale ja Grettel Luts. Teisele kohale tuli Raul Must SK võistkond ja kolmanda koha saavutas TSKeskus teine võistkond.

U19 vanuseklassis tulid võitjateks TÜASK-i võistkond koosseisus Karl Aksel Männik, Tregert Gustav Värv, Kadi Ilves, Heili Merisalu ja Marta Emili Teller. Hõbemedalid said enda kaela Raul Must SK sportlased ja kolmanda koha saavutas TSKeskus esimene võistkond.

Võistluste tulemused nähtaval siin.