fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Swedish Open: Eesti mängijad kvalifikatsioonist põhiturniirile ei jõudnud

12.05.2023

Eile alanud Swedish Openil, kahjuks Eesti sulgpallurid ennast kvalifikatsiooniturniirilt põhiturniirile ei mänginud.

Meeste üksikmängus piirdus Karl Kert ühe mänguga, kui pidi tunnistama taanlase Marcus Viscovichi paremust seisuga 10:21, 12:21.

Naiste üksikmängus sai ühe võidu kirja Catlyn Kruus, kui tema esimene vastane pidi 8:4 seisu pealt mängimise pooleli jätma. Teises ringis läks Kruus vastamisi India mängija Tara Shahiga ja pidi vastu võtma 10:21, 17:21 kaotuse. Helis Pajuste pidi tunnistama India mängija Aashi Rawati paremust seisuga 23:25, 12:21.

Meeste paarismängus said ühe võidu endale kirja Anton Berik/Mikk Õunmaa, kui mängisid üle Soome paari Eliel Melleri/Niilo Nyqvisti seisuga 22:20, 15:21, 21:16. Teises ringis tuli vastu võta 21:18, 21:17 kaotus Taani duolt Mads Gadegaardilt/Oliver Geislerilt.

Täna alustavad põhiturniirilt enda võistlust Kristin Kuuba, Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel, Raul Käsner/Kati-Kreet Marran, Catlyn Kruus/Ramona Üprus, Kristjan Kaljurand/Helina Rüütel ja Mikk Õunmaa/Ramona Üprus.

Võistluste tabelid nähtaval siin ja otsepilt saadaval siin.