fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

GP-5 võitjad: Tauri Kilk ja Helis Pajuste

21.04.2023

Läinud nädalavahetusel toimus Tartu Ülikooli Spordihoones tänavuse hooaja viimane GP-sarja etapp.

Meeste üksikmängus tuli viimase etapi võitjaks Tauri Kilk (Triiton), kes kohtus finaalis klubikaaslasega Andrei Schmidtiga (Triiton). Kilk alistas Schdmiti seisuga 21:11, 21:13, kolmandat ja neljandat kohta jäid jagama Mario Kirisma (TSKeskus) ja Andrei Kägo (Tondiraba SK).

Naiste üksikmängus tuli esikohale Helis Pajuste (Raul Must SK), kui mängis finaalis üle Ramona Üpruse (TÜASK) seisuga 22:20, 21:17. 3.-4. kohta jäid omavahel jagama Marell Salu (Triiton) ja Grete Talviste (Tallinna Kalev).

Meeste paarismängus võtsid kindla võidu endale Kristjan Kaljurand/Raul Käsner (TÜASK/Triiton) alistades finaalis seisuga 21:12, 21:17 Mario Kirisma/Robin Schmalzi (TSKeskus). Poolfinaalis lõppes Oskar Männik/Mikk Õunmaa (TÜASK/Triiton) ja Karl Kivinurm/Vahur Lukini (Anija SK/Tallinna Kalev) võistlus.

Segapaarismängus said kuldmedalid enda kaela Kristjan Kaljurand/Helina Rüütel (TÜASK/Triiton), mängides finaalis üle Mikk Õunmaa/Ramona Üpruse (Triiton/TÜASK) seisuga 21:9, 21:15.

Esiliigas tulid üksikmängudes võitjateks Rainers Zviedris (Läti) ja Gretel Saadoja (Tallinna Kalev). Paarismängudes jäid alistamatuks Erko Kasekamp/Teet Smidt (Triiton/Veeriku), Johanna Violet-Meier/Krisliin Rohtla (TÜASK/Triiton) ja Tanel Talts/Piret Kärt (Tallinna SK).

Kõikide liiga tulemused nähtaval siin.