fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

2022. aasta sulgpalli aasta parimad

20.04.2023

Läinud nädalavahetusel toimus GP-5 sama aegselt laupäeva õhtul sulgpalli aasta pidu, kus autasustati aasta parimaid ja anti üle EOK tänukirjad. Kokku tuli Eesti Sulgpalliliidule aasta parimate hääletusel 357 vastust.

Aasta naissulgpalluriks valiti taaskord Kristin Kuuba, kes võitis eelmine aasta Yonex Estonian Internationali ja sai enda senise karjääri parima võidu, kui alistas maailma 12. reketi.

Aasta meessulgpalluriks tuli hääletuse põhjal tänavu Karl Kert, kes edestas Raul Musta ja Tauri Kilki.

Aasta noorsportlane ja üllataja tiitli sai endale Emilia Shapovalova, selle võiduga edestas ta Tauri Kilki ja Marti Joosti.

Aasta treeneriks hääletati taaskord Heiki Sorge, kelle juhendamise alla Shapovalova iga päevaselt treenib.

Aasta seenioriteks tuli hääletusel Kätrin Lepp ja Grete Talviste, kes saavutasid seenioride EM-il naiste paarismängus 35+ vanuseklassi kõrge 5. koha.

Aasta sündmuseks valis sulgpalli kogukond Lenne Sulgpallikeskuse avamise, mis on ainulaande kogu Euroopas.

EOK tänukirjadega tänas Eesti Sulgpalliliit rohkelt sporti panustanud inimesi, tänukirjade saajateks olid: Mart Siliksaar, Anneli Kõrge, Riina Täht, Toomas Vallikivi, Külle Laidmäe, Aigar Tõnus, Rainer Terras, Ülle Laasner, Kairo Kadarpik ja Kristo Kasela.