fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Noorte GP-2 võitjad: Andrei Schmidt ja Emili Pärsim

06.03.2023

Nädalavahetusel selgitati Tartu Ülikooli Spordihoones välja noorte GP-sarja teise osavõistluse võitjad.

U-19 vanuseklass

Noormeeste üksikmängus tuli esikohale Andrei Schmidt (Triiton), finaalis mängis Schmidt kahe geimiga üle klubikaaslase Hugo Themase (Triiton) seisuga 21:12, 21:19. Noormeeste paarismängus tulid Schmidt/Themas koos esikohale võites alagrupis kõik kohtumised. Neidude üksikmängus mängis kõik oma vastsed üle Emili Pärsim (Triiton), kuldmedali kindlustas Pärsim endale 21:17, 21:19 võiduga Elisaveta Beriku (Triiton) üle. Paarismängus tulid samamoodi noormeestele võitjateks just finaalis kohtunud mängijad paarina. Berik/Pärsim alistasid finaalis 22:20, 21:13 paari Kadi Ilves/Marta Emili Telleri (TÜASK). Segapaarismängus said üksikmängu finaalides kaotanud mängijad aga revanši. Nimelt võitsid finaalis Themas/Berik Schmidt/Pärsimi seisuga 23:21, 20:22, 21:14.

U-17 vanuseklass

Poiste üksikmängus tuli võitjaks soomlane Elmeri Lybeck mängides finaalis üles Priit Põdra (Triiton) seisuga 21:17, 21:10. Tütarlaste seas saavutas esikoha Emma Themas (Triiton), kes võitis finaalis Annabel Mutsot (Triiton) 21:15, 21:19. Poiste paarismängus tulid esikohale Karl Mattias Pedai/Priit Põder võites esikoha kohtumises 21:19, 24:22 paari Marten Põder/Kaspar Sorge (Triiton/TÜASK). Tütarlaste paarismängus said kuldmedali kaela Liispet Leemet/Annabel Mutso, võites finaalis 18:21, 21:13, 21:14 Läti/Eesti paari Nikola Mukiele/Karolina Pintšuki (Sigulda/TÜASK). Segapaarismängus võtsid kindlalt esikoha endale Soome paar Elmeri Lybeck/Emma Lybeck võites esikoha mängus 21:12, 21:18 kooslust Priit Põder/Annabel Mutso.

U-15 vanuseklass

Poiste üksikmängus näitas parimat minekut Kaspar Sorge (TÜASK) võites kõik kohtumised kahe geimiga. Esikoha mängus võitis Sorge 25:23, 21:16 Oliver Puhtlat (Triiton). Tütarlaste seas tuli võitjaks soomlanna Unni Parikka, kes mängis finaalis 21:13, 21:11 üle Carmella Krislin Kruusi (Triiton). Poiste paarismängus said kuldmedali enda kaela Koit Hallik/Taaniel Mehine (Triiton/Veeriku) võites finaalis 21:11, 21:18 Karl-Markus Kasekamp/Elvis Liiast (Triiton). Tütarlaste paaride seast oli edukaim Keidi Kaasma/Grete-Liis Neemre alistades finaalis 21:16, 21:11 paari Margaret Lips/Kirsika Vaidla (TSKeskus). Segapaarismängus tulid esikohale Kaspar Sorge/Carmella Krislin Kruus võites finaalis 21:16, 21:10 Akseli Hämeenheimo/Unni Parikkat.

U-13 vanuseklass

Üksikmängudes saavutasid esikohad Karl-Markus Kasekamp (Triiton) ja Mia-Liis Migur (Veeriku). Paarismängudes tulid esikohale Morten Rozental/Viiralt Salumaa (Veeriku) ja Eha Mari Maasik/Mia-Liis Migur (Veeriku). Segapaarismängus võitsid kuldmedalid Andre Looskari/Kirsika Vaidla (Nõo SK/TSKeskus).

U-11 vanuseklass

Üksikmängus tulid võitjateks Raimond Vaidla (TSKeskus) ja Berit Prii (Veeriku).

Võistluste tulemused nähtaval siin.