fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

59. EMV: esimene päev

04.02.2023

Täna algasid Tartus, A le Coq Spordihoones 59. Eesti meistrivõistlused sulgpallis. Favoriidid liikusid kindlalt enda mänguliikides järgmistesse ringidesse.

Meeste üksikmängus liikusid kindlalt veerandfinaali kõik asetustega mängijad. Karl Kert alistas teises ringis Rasmus Roogsoo 21:8, 21:7, järgmise ringi vastane on Kertil kaheksanda paigutusega Anton Berik. Teises veerandfinaalis kohtuvad omavahel neljas asetus Rene Leeman ja viies asetus Andrei Schmidt. Mario Kirisma alistas kolmes geimis seisuga 19:21, 21:8, 21:19 Kristjan Täheranna, veerandfinaalis läheb Kirisma vastamisi Tauri Kilgiga. Teine asetus Raul Must kohtub veerandfinaalis Hugo Themasega.

Naiste üksikmängus algab põhiturniir homme, kvalifikatsioonist pääsesid sinna Kaisa Liis Lepp ja Sale-Liis Teesalu.

Segapaarismängus jõudsid põhitabelisse Rannar Zirk/Andra Mai Hoop ja Anton Berik/Catlyn Kruus. Zirk/Hoop liikusid otse veerandfinaali, kuna vastaste paarist sai mängija vigstada. Berik/Kruus kohtuvad põhiturniiri esimeses ringis neljanda paigutusega paariga Mihkel Talts/Kertu Margus.

Naiste paarismängus liikusid veerandfinaali kindlate võitudega esimene asetus Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel ja teine asetus Catlyn Kruus/Ramona Üprus. Neljas asetus Elisaveta Berik/Emili Pärsim pidid kuueteist parema seas tunnistama Andra Mai Hoop/Sale-Liis Teesalu paremust seisuga 20:22, 20:22.

Meeste paarismängus läks teise asetusega Mario Kirismal/Robin Schmalzil vaja kolme geimi, et kindlustada koht veerandfinaalis, alistades 21:16, 17:21, 21:10 Andres Aru/Kristjan Täheranna. Kirisma/Schmalz lähevad veerandfinaalis vastamisi Andrei Schmidt/Hugo Themasega. Esimese asetusega Kristjan Kaljurand/Raul Käsner võitsid kindlalt Tanel Talts/Taimar Taltsi 21:6, 21:7, ning kohtuvad järgmises ringis Rasmus Roogsoo/Marti Joostiga. Sarnase skooriga alistasid Mikk Järveoja/Karl Kert 21:8, 21:9 Rene Leeman/Rasmus Taltsi, kes lähevad kaheksa parema seas vastamisi Mihkel Talts/Robert Kaselaga. Karl Kivinurm/Vahur Lukin mängisid tasavägises kohtumises üle Anton Beriku/Rainer Kaljumäe seisuga 22:20, 21:18 ja kohtuvad veerandfinaalis Marcus Lõo/Mikk Õunmaaga.

EMV tabelid saadaval siin ja otsepilt alates poolfinaalidest nähtaval siin.