fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

YEI23 tabelid ja ajakava

02.01.2023

Järgmise nädala neljapäeval algab Kalevi Spordihallis Yonex Estonian International. Eile avalikustati tabelid ja ajakava.

Meeste üksikmängus omab esimest asetust taanlane Mads Christophersen, teine asetus on Tallinnas toimuval võistlusel teine taanlane Victor Svendsen. Eesti mängijad Karl Kert, Raul Must ja Ragnar Sepp alustvad võistlemist kvalifikatsiooniturniirilt. Avaringis kohtub Kert ukrainlase Mykhailo Vyshnevyiga, Must samuti ukrainlase Ivan Tsaregorotseviga ja Sepp Tšehhi mängia Jiri Kraliga.

Naiste üksikmängus on Eesti esireketil Krisin Kuubal teine asetus, põhiturniiri avaringis kohtub Kuuba Sloveenia palluri Petra Polnaciga. Esimese asetuse sai maailma edetabeli alusel endale USA mängija Lauren Lam. Kvalifikatsiooniturniiril alustavad võistlemist Ramona Üprus, Helis Pajuste ja Catlyn Kruus. Üprut kohtub esimeses mängus sakslanna Miranda Wilsoniga, Pajuste läheb vastamisi lätlanna Anna Kupcaga ja Kruus kohtub Leedu mängija Samanta Golubickaitega.

Meeste paarismängus pääsesid otse põhiturniirile Kristjan Kaljurand/Raul Käsner, Anton Berik/Rainer Kaljumäe ja Mikk Õunmaa/Mihkel Talts. Kaljurand/Käsner ja Berik/Kaljumäe lähevad avaringis vastamisi Malaisia paaridega. Õunmaa/Talts kohtuvad esimeses mängus Taani paariga. Esimest asetust omavad inglased Rory Eaton/Zach Russ, teise asetusega on võistlusel Iirimaa paar Joshua Magee/Paul Reynolds.

Naiste paarismängus on neljas asetus Kati-Kreet Marranil/Helina Rüütelil, põhiturniirile pääsesid veel Catlyn Kruus/Ramona Üprus ja Eliise-Kristiina Altmäe/Birgit Reintam. Lisaks neile on kvalifikatsioonis kümme Eesti naispaari veel. Võistlusel omavad esimest asetust ukrainlannad Mariia Stoliarenko/Yelyzaveta Zharka, teise asetuse said endale taanlannad Christine Busch/Amalie Schulz.

Segapaarismängus said põhiturniirile Kristjan Kaljurand/Helina Rüütel, ülejäänud seitse Eesti segapaari alustavad võistlemist kvalifikatsioonist. Esimest asetust omab põhitabelis Serbia paar Mihajlo Tomic/Andjela Vitman, teise asetusega osalevad võistlusel sakslased Patrick Scheiel/Franziska Volkmann.

Võistluste tabelid ja ajakava nähtav siin.