fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Yonex Estonain International osalejad

19.12.2022

Eelmisel reedel avalikustati Yonex Estonian International 2023 M&Q nimekiri. YEI23 leiab järgmisel aastal aset 12.-15. jaanuar tavapärases toimumiskohas Kalevi Spordihallis.

Meeste üksikmängus registreeris kokku 153 mängijat, kellest 24 pääsevad põhitabelisse, 64 alustavad kvalifikatsiooniturniirilt ja ootejärjekorras on hetkel 65 sportlast. Eesti mängijatest on kvalifikatsiooniturniirile pääsenud Karl Kert, Raul Must ja Ragnar Sepp. Esimest asetust omab hetkeseisuga Victor Svendsen (BWF 55.) Taanist.

Naiste üksikmängus on registreerinud 104 mängijat, kellest 24 pääsevad põhitabelisse, 32 naist alustavad kvalifikatsiooniturniirilt ja ootenimekirjas on 48 mängijat. Eesti mängijatest omad võistluel teist asetust Kristin Kuuba, kvalifikatsiooniturniirile on peale saanud hetkeseisuga Helis Pajuste ja Ramona Üprus. Esimest asetust omab USA mängija Lauren Lam (BWF 42.).

Meeste paarismängus registreeris YEI23-le ennast 57 paari, kellest 28 pääsesid põhitabelisse ja 16 kvalifikatsiooniturniirile, ootenimekirjas on hetkel 13 paari. Eesti paaridest alustavad põhiturniirilit Kristjan Kaljurand/Raul Käsner, Mihkel Talts/Mikk Õunmaa ja Anton Berik/Rainer Kaljumäe, kvalifikatsiooniturniirilt alustavad Karl Kert/Kristjan Täherand, Robin Schmalz/Tauri Kilk, Rene Leeman/Rasmus Talts, Tregert Gustav Värv/Chris Robin Talts ja Hugo Themas/Andrei Schmidt. Ootenimekirjas on 13 paari. Esimest asetust omavad Rory Eaton/Zach Russ (BWF 54.).

Naiste paarismängus registreeris võistlusele 43 paari, kellest 28 alustavad põhiturniirilit, kvalifikatsioonist alustavad 15 paari. Põhiturniiril alustavad Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel ja Catlyn Kruus/Ramona Üprus, kvalifikatsioonist alustavad võistlemist Birgit Reintam/Eliise-Kristiina Altmäe, Emili Pärsim/Elisaveta Berik, Helis Pajuste/Grete Talviste, Kertu Margus/Editha Schmalz, Heili Merisalu/Emilia Shapovalova, Kadi Ilves/Marta Emili Teller, Lumikki Liias/Marija Paskotši, Mia Sakarias/Eliise Siimann, Kaisa Liis Lepp/Romili Vakk, Annabel Rohtla/Meribel Rohtla, Liis Kiik/Laura-Liis Kale. Esimest asetust omavad Ukraina paar Mariia Stoliarenko/Yelyzaveta Zharka (BWF 44.).

Segapaarismängule registreeris 58 paari, kellest 28 alustavad võistlemist põhiturniirilt, 16 kvalifikatsioonist ja 14 seisavad ootenimekirjas. Põhitabelisse pääses ainsa Eesti paarina Kristjan Kaljurand/Helina Rüütel, kvalifikatsioonist alustavad Raul Käsner/Kati-Kreet Marran, Andrei Schmidt/Emili Pärsim, Anton Berik/Elisaveta Berik, Mikk Õunmaa/Ramona Üprus, Hugo Themas/Marelle Salu ja Vahur Lukin/Grete Talviste.

Kogu nimekiri nähtav siin.