fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti kaotas Hollandile 4:1

18.12.2022

Võistkondlikul Euroopa meistrivõistluste valikturniiril tuli Eestil vastu võtta 4:1 kaotus Hollandilt. Ainsa võidu punkti tõi Eestile naiste üksikmängus Kristin Kuuba.

Esimese mänguna leidis aset naiste üksikmäng, kus Eesti esireket Kristin Kuuba kohtus maailma edetabelis 295. kohal paikneva Nadia Chokuriga. Pärast 32. minutilist mängu võitis Kuuba kohtumise 21:14, 21:16.

Teisena läksid platsile mehed Karl Kert ja Joran Kweekel. Avageimi võitis hollandlane 21:13, kuid teises geimis tegi Kert hollandlase elu keerulisemaks. Seisul 20:18 oli eestlasel kasutada kaks geimpalli, kahjuks jäid need realiseerimata ja Kweekel võitis geimi 22:20.

Naiste paarsimängus läksid vastamisi maailma edetabeli 53. paar Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel ja edetabeli 28. real paiknevad Debora Jille/Cheryl Seinen. Avageimi võitsid eestlannad 21:19, teises geimis võitlesid Marran/Rüütel välja kaks matšpalli, paraku ei suudetud neid realiseerida ja hollandlased viisid mängu kolmandasse geimi võiduga 22:20. Otsustavas geimis pöörasid hollandlased geimi lõpud enda kasuks ja tõid Hollandile tähtsa punkti 21:17 võiduga.

Meeste paarsimängus läksid platsile Kristjan Kaljurand/Raul Käsner, vastas olid neil Ruben Jille/Brian Wassink. Mõlemas geimis suutsid eestlased joogipausile minnes eduseisus olla, kuid geimi lõpud pöördusid taas hollandlastele. Kaljurand/Käsner pidi vastu võtma 18:21, 19:21 kaotuse ja sellega tagas Holland endale pääsu EM-ile.

Segapaarismängus tegi Eesti taas väikse vangerduse kui mängima läksid Tauri Kilk/Helina Rüütel, teisel pool võrku olid Robin Tabeling/Alyssa Tirtosentono. Südikalt mänginud Kilk/Rüütel pidid tunnistama hollandlaste 16:21, 19:21 paremust.

Alagrupi turniiri tabel nähtaval siin.