fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noormängijad esinesid Soomes edukalt

31.10.2022

Nädalavahetusel võistlesid Espoos, Soomes mitmed Eesti noormängijad. Espoos võisteldi U-11 kuni U-19 vanuseklassini.

U-11 vanuseklass

Poiste üksikmängus tõi esikoha Eestisse Ilmari Asperk (TSKeskus). Kogu võistluse vältel ei loovutanud Asperk vastastele geimigi. Segapaarismängus sai Asperk samuti kaela kirkaima medali, kui koos Margaret Lipsuga (TSKeskus) mängiti üle kõik paarid. Poiste paarismängus saavutas Asperk koos soomlase Hanxi Dingiga kolmanda koha. Tütarlaste paarsimängus tulid Kirke Kärner/Margaret Lips (TSKeskus) teisele kohale.

U-13 vanuseklass

Poiste üksikmängus saavutas Marten Põder (Triiton) teise koha, poolfinaalis alistas Põder kolmanda koha võitnud Kaspar Sorge (TÜASK). Poiste paarismängus tõid Põder/Sorge Eestisse kuldmedali. Tütarlaste üksikmängus jäi Ilona Roogsoo (Triiton) laeks veerandfinaal. Segapaarismängus saavutas Sorge koos soomlanna Unni Parikkaga teise koha.

U-15 vanuseklass

Poiste üksikmängus saavutas esimese koha Rasmus Roogsoo (Triiton), tütarlaste üksikmängus tuli esikohale Marija Paskotši (Raul Must SK) samas mängu liigis jõudsid poolfinaali ainult Eesti mängijad. Teise koha sai Romili Vakk (Triiton) ja 3/4 kohta jäid jagama Lumikki Liias (Triiton) ja Kaisa Liis Lepp (Triiton). Segapaarismängus tulid esimesele kohale Roogsoo/Liias alistades finaalis Paskotši ja taanlase Christopher Knuckeli. Poiste paarsimängus jäid kolmandat kohta jagama Karl Mattias Pedai/Priit Põder (Triiton). Tütarlaste paarismängus tõid esikoha Eestisse Lumikki Liias/Marija Paskotši. Kolmandat ja neljandat kohta jäid jagama Lepp/Vakk ja Grettel Luts/Kelli Muinast (Viimsi SK).

U-17 vanuseklass

Noormeeste üksikmängus saavutas Rene Leeman (Raul Must SK) teise koha. Tütarlaste üksikmängus astust poodiumi kõrgeimale astmele Emilia Shapovalova (TÜASK), 3/4 kohta jäi jagama Heili Merisalu (TÜASK). Segapaarismängus saavutasid esimese koha Rasmus Talts/Emilia Shapovalova (Raul Must SK/TÜASK). Tütarlaste paarismängus tulid esimesele kohale Shapovalova/Merisalu.

Võistluste tulemused nähtaval siin.