fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Juunioride MM individuaalturniir: teine päev

26.10.2022

Eile jätkus Santander, Hispaanias juunioride MM-i individuaalturniir. Ainsa eestlasena jõudis kolmandasse ringi Tauri Kilk.

Noormeeste üksikmängus liikus Tauri Kilk 32-parema mängija sekka. Teises ringis mängis Kilk kahes geimis üle Sri Lanka mängija Sethum Sithaka Perera Kohobage. Eesti juunioride esireket võitis kohtumise seisuga 21:18, 21:18. Täna kohtub kolmandas ringis Kilk Kanada mängija Josh Nguyeniga.

Segapaarismängus pidid kaotuse vastu võtma Andrei Schmidt/Emili Pärsim jäädes 9:21, 8:21 alla Indoneesia paarile Marwan Faza/Jessica Maya Rismawardanile. Teine segapaar Hugo Themas/Marelle Salu pidid tunnistama nappi Portugali paari paremust seisuga 19:21, 21:17, 24:26.

Noormeeste paarismängus jäid Mario Kirisma/Robin Schmalz alla Tai paarile Peeratchai Sukphuni/Pakkapon Teeraratsakulile seisuga 10:21, 13:21. Teine meespaar Andrei Schmidt/Hugo Themas said kaotuse Taani paarilt Hjalte Johansenilt/Jeppe Sobylt seisuga 12:21, 8:21.

Neidude paarismängus jäid Elisaveta Berik/Emili Pärsim alla 11. asetusega Saksamaa paarile Julia Meyer/Cara Siebrechtile seisuga 13:21, 7:21.

Võistluste tabelid nähtaval siin ja otsepilt saadaval siin.