fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Juunioride MM individuaalturniir: esimene päev

25.10.2022

Eile pandi pall mängu Hispaanias juunioride MM-i individuaalturniiril.

Noormeeste üksikmängus võistlesid eile kõik Eesti mängijad. Viiendat asetust omav Tauri Kilk alistas kindlalt Egiptuse mängija Seif Omari 21:12, 21:11. Teises ringis läheb Kilk vastamisi Sri Lanka sulgpalluri Sethum Sithmaka Perera Kohombagega. Hugo Themas jäi seisuga 13:21, 13:21 alla soomlasele Niilo Nyqvistile. Mario Kirisma pidi tunnistama jaapanlase Sora Ogaki paremust seisuga 7:21, 14:21.

Neidude üksikmängus piirdusid eestlannad esimese ringiga. Marelle Salu kaotus seisuga 8:21, 11:21 Taiwani mängijale Yun-Shan Hsiehile. Elisaveta Berik pidi vastu võtma kaotuse Lõuna-Korea sulgpallurilt Seul Parkilt seisuga 13:21, 12:21. Emili Pärsim jäi seekord seisuga 18:21, 15:21 alla lätlannale Anna Kupcale.

Noormeeste paarismängus liikusid kahe geimilise võiduga teise ringi Hugo Themas/Andrei Schmidt alistades 21:19, 21:14 Portugali paari Santiago Batalha/Dinis Maia. Täna kohtutakse Taani paari Hjalte Johanseni/Jeppe Søbyga. Lisaks alustavad võistlemist Mario Kirisma/Robin Schmalz minnes vastamisi Tai paariga Peeratchai Sukphuni/Pakkapon Teeraratsakuliga.

Neidude paarismängus oli eile võistlustules ainult üks paar, Kadi Ilves/Marta Emili Teller pidid tunnistama Tai paari Prinda Pattanawaritthipani/Napha Samarti 12:21, 7:21 paremust. Täna alustavad võistlemist Elisaveta Berik/Emili Pärsim, minnes vastamisi esimest asetust omavate sakslannadega.

Segapaarismängus alustasid võidukalt nii Hugo Themas/Marelle Salu kui ka Andrei Schmidt/Emili Pärsim. Themas/Salu võitsid avaringis kindlalt Norra paari ja Schmidt/Pärsim alistasid veenvalt Peruu paari. Themas/Salu lähevad täna vastamisi Portugali paariga ja Schmidt/Pärsim kohtuvad üheksandat asetust omava Indoneesia paariga. Schamlz/Teller pidid vastu võtma 15:21, 7:21 kaotuse Tai paarilt.

Võistluste tabelid nähtaval siin ja otsepilt saadaval siin.