fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad võistlevad Tšehhis

20.10.2022

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 1236

Täna algas Tšehhis International Series kategooria võistlus, kus võistlustules on Karl Kert (BWF 224.) ja Ramona Üprus (BWF 339.).

Kvalifikatsiooni turniiril alustas võistlemist ainsana Üprus naiste üksikmängus. Avaringis kohtus eestlanna Taani mängija Ann-Sofie Husher Ruusiga. Esimese geimi algus möödus tasavägiselt ja Üprus hoidis eduseisu veel seisul 12:10. Sealt edasi tegi taanlanna seitsme punktilise spurdi ja asus juhtima 17:12. Üprus sellest seisust välja ei tulnud ja avageimis tuli kaotus 16:21. Teine geim algas sarnaselt esimesele ning kohtumine oli viigis veel seisul 11:11. Kuid siiski kordus esimese geimi stsenaarium ja Üprus pidi leppima 16:21, 14:21, kaotusega.

Meeste üksikmängus kohtub Kert homme teise asetusega Tšehhi mängija Jan Loudaga (BWF 69.).

Naiste paarismängus võistleb Üprus koos prantslanna Kathell Demots-Chacuniga ja nende vastane selgub homme alles pärast esimese ringi mängude toimumist.

Segapaarismängus läheb Üprus koos prantslase Nicolas Hoareauga vastamisi Inglismaa paariga Steven Stallwood/Hope Warneriga.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.