fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

ESL otsib turundusspetsialisti

19.10.2022

ESL otsib enda tiimi aktiivset ning teotahtelist turundusspetsialisti, kes töötaks esialgu projektipõhiselt. Peamiste tööülesannete hulka kuuluvad: erinevate turundusprojektide tegevuste kavandamine ja elluviimine, projektidega seotud sisuloome ja suuremate võistluste eel ja ajal sotsiaalmeedia haldamine.

Kandidaadilt ootame, et isik oleks iseseisev, oskaks enda aega planeerida ja seada eesmärke. Lisaks sellele ootame, et sul oleks palju ideid ja kreatiivsust, et projekte edukalt ellu viia. Kandidaadile tuleb kasuks Eesti ja rahvusvahelise sulgpallimaastiku tundmine.

Kandideerimise tähtaeg on 18.11.2022, CV koos sooviavaldusega palume saata mario@badminton.ee aadressile.

Töökuulutus nähtav siin.