fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Juunioride MM: Eesti 1-4 Hongkong

18.10.2022

Eile algas Eesti juunioride koondisel võistkondlik võistlus maailmameistrivõistlustel. Avakohtumises mindi vastamisi Hongkongiga.

Esimene mäng selles vastasseisus oli noormeeste üksikmäng, Tauri Kilk läks vastamisi Lam Ka Toga. Avageimis asus Kilk varakult juhtima, kuid vastase nelja punktiline spurt jättis eestlase kaotusseisu. Intervalliks juhtis Lam kohtumist 11:7, sealt jätkas ta kindlat minekut ning vahe kasvas seitsme punktiliseks. Selle rongi alt Kilk välja ei suutnud tulla ja esimese geimis tuli kaotus 16:21.

Teist geimi alustas ja lõpetas Kilk väga tugevalt, geim oli küll tasavägine enne intervalli, kuid pärast võttis Kilk endale seitse punkti järjest ja viis mängu otssutavasse geimi seisuga 21:12. Kolmandat geimi alustas Hongkongi pallur kindlalt asudes geimi juhtima 8:3. Sellest vaatamata leidis Kilk tee, et juhtida intervalli ajaks 11:9. Pärast intervalli mäng taaskord pöördus ja ohjad sai enda kätte Lam juhtides otsustavat geimi 18:13. Kaotusseisu Kilk tagasi mängida ei suutnud ja tuli vastu võtta 16:21, 21:12, 16:21 kaotus. Eesti 0-1 Hongkong

Teises mängus kohtus neidude üksikmängus Marelle Salu Ka Wing Liangiga. Avageim algas Salu jaoks keeruliselt jäädes 0:5 kaotusseisu, kuid eestlanna tuli keerulisest seisust välja ja asus geimi juhtima seisul 9:8. Intervalliks taastas eduseisu Liang juhtides 11:9, pärast joogipausi läks, aga Liang oma teed ja eestlanna suutis võita vaid ühe punkti, nii lõppes esimene geim Salu jaoks 10:21 kaotusega. Teine geim mängiti välja enamvähem sarnaselt ja sealgi pidi salu vastu võtma 10:21 kaotuse. Eesti 0-2 Hongkong.

Meeste paarismängus läksid Mario Kirisma/Robin Schmalz vastamisi Chuen Po Fu/Ka To Lamiga. Esimeses geimis asusid Fu/Lam juhtima 6:3, kuid sellest seisust võitsid Kirisma/Schmalz kolm punkti järjest ja viigistasid. Intervalliks juhtis Eesti paar 11:9, kuid pärast joogipausi jätkas kindlamalt Hongkondi paar minnes juhtima 15:13. Geimi lõpu keerasid, aga enda kasuks eestlased ja võitsid avageimi 21:19.

Teises geimis juhtisid kohtumis Kirisma/Schmalz kuni seisuni 14:13, sealt edasti näitas Hongkongi paar kindlat mängu ja võitsid geimi 21:17. Otsustavas geim algas pingeliselt ja viik oli tablool seisul 4:4. Edasi näitasid eestlased paremat mängu ja juhtisid intervalliks 11:7, seda eduseisu hoiti kindlalt kuni seisuni 14:10. Alates sellest hetkest tegid vastased seitsme punktilise spurdi ja asusid geimi juhtima 17:14. Tähtsates punktides jõuti veel viigini, kui paraku jäi sellest väheks ja kohtumine kaotati 21:19, 17:21, 19:21. Antud võiduga kindlustas Hongkong endale avamatši võidu, Eesti 0-3 Hongkong.

Naiste paarismängus pidid Kadi Ilves/Marta Emili Teller vastu võtma 11:21, 8:21 kaotuse Wing Lam Chanilt/Ka Wing Liangilt. Eesti 0-4 Hongkong.

Esimese võidupunkti tõid tänavusel MM-il Eestile segapaarismängus Tauri Kilk/Elisaveta Berik. Tasavägises kohtumises alistas Eesti paar 21:14, 20:22, 22:20 Chuen Po Fu/Wing Lam Chani. Eesti 1-4 Hongkong.

Täna Eesti aja järgi 18:00 lähev juunioride koondis vastamisi Norraga.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.