fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-15 EM: Marti Joost sai 5. koha

26.09.2022

Nädalavahetus selgusid U-15 Euroopa parimad mängijad Ibizal, Hispaanias. Veerandfinaali mängis ennast poiste üksikmängus Marti Joost (Nõo SK).

Joost kohtus reedel veerandfinaalis prantslase Arthur Tatranovaga. Paraku võitis kohtumise prantslane 21:14, 21:13. Finaalis jäi, aga prantslane alla esimeset asetust omanud portugallasele Tiago Berenguerile.

Poiste paarismängus läks Joost koos Rasmus Roogsooga (Triiton) platsile, et kindlustada veerandfinaali koht. Esimene geim kuulus kindlalt taania paarile Mikkel Eilersen Boueti/Frederik Hindingule seisuga 21:8. Teises geimis osutas Eesti paar süva vastu panu, kui selles jäi paraku puudu ning vastu tuli võtta 8:21, 17:21 kaotus. Taani paar tuli lõpuks EM-il teisele kohale.

Võistluste tulemused saadaval siin.