fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-15 EM: esimene päev

22.09.2022

Eile sai avalöögi U-15 Euroopa meistrivõistlused Ibizal, Hispaanias.

Poiste üksikmängus alustasid võidukalt Marti Joost (Nõo SK) ja Rasmus Roogsoo (Triiton), Joost alistas avaringis itaallase Davide Izzo 21:10, 22:20 ja kohtub teises ringis Soome mängija Axel Grasiga. Roogsoo võitis kindlalt Iirimaa sulgpalluri Jeffrey Rongi 21:7, 21:6, ning läheb teises ringis vastamisi rootslase Adam Mediniga.

Tütarlaste üksikmängus jõudis kolmandasse ringi Maria Paskotši (Tondiraba) alistades lätlanna Anete Priedniece 21:10, 21:7. Järgmises ringis läheb Paskotši vastamisi 9/16 asetusega taanlanna Sarah Jeppeseniga. Lumikki Liias (Triiton) pidi esimeses mängu vastu võtma 9:21, 15:21 kaotuse Šveitsi mängijalt Sofia Uvarovalt.

Poiste paarismängus piirdusid avaringiga Karl Mattias Pedai/Priit Põder (Triiton) jäädes 8:21, 12:21 alla Rootsi paarile William Fjällby/Harry Vaihingerile. Täna alustavad võistlemist Joost/Roogsoo minnes vastamisi Iisraeli paari Yoav Ekshteini/Noam Hochmaniga.

Tütarlaste paarismängus liikusid teise ringi Liias/Paskotši mängides üle Šotimaa paari Deepti Vijayaumari/Qing Yang Xiao 21:11, 21:11. Teises ringis minnakse vastamisi 3/4 asetusega Poola paariga. Kaisa Liis Lepp/Romili Vakk (Triiton) pidid avaringis vastu võtma 20:22, 12:21 kaotuse Rumeenia paarilt Daria-Irina Gherasimilt/Cristina Maria Sirbult.

Segapaarismängus alustasid võidkulat mõlemad paarid, Põder/Mutso alistasid 21:4, 21:12 Iisraeli paari ja kohtuvad teises ringis esimese asetusega Ukraina paari Vladyslav Kunini/Raiia Almalalhaga. Roogsoo/Liias võitsid 21:10, 21:7 itaallaseid ja lähevad järgmises ringis vastamisi Horvaatia paariga.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.