fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-15 koondis alustab homme EM-il

20.09.2022

Homme algavad Ibizal, Hispaanias U-15 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlused. U-15 EM leiab aset 21.-24. september.

Kolmapäeval alustatakse võistlemist segapaarismängudega, Eestit esindavad Priit Põder/Annabel Mutso (Triiton) ja Rasmus Roogsoo/Lumikki Liias (Triiton), kes omavad 5/8 asetust. Põder/Mutso lähevad avaringis vastamisi Iisraeli paari Yoav Ekshteini/Ita Simaga. Roogsoo/Liias kohtuvad esimeses ringis Itaalia paari Tobias Andergasseni/Anna Helliga.

Poiste üksikmängus omab Roogsoo sarnaselt segapaarile 5/8 asetust ja läheb avaringis vastamisi iirlase Jeffrey Rongiga. Marti Joost (Nõo SK) kohtub oma esimeses mängus itaallase Davide Izzoga.

Tütarlaste üksikmängus läheb Liias esimeses ringis vastamisi 9/16 asetusega Šveitsi mängija Sofia Uvarovaga. Teisena osaleb üksikmängus Maria Paskotši (Tondiraba) ja kohtub avaringis lätlanna Anete Priedniecega.

Poiste paarsimängus asuvad homme võistlustulle Karl Mattias Pedai/Priit Põder (Triiton), minnes vastamisi Rootsi paariga William Fjällby/Harry Vaihingeriga. 5/8 asetust omavad Joost/Roogsoo alustavad võistlemist neljapäeval.

Tütarlaste paarismängus kohtuvad Liias/Paskotši Šotimaa tandemi Deepti Vijayakumari/Qing Yang Xiaoga. Kaisa Liis Lepp/Romili Vakk (Triiton) lähevad vastamisi Rumeenia paari Daria-Irina Gherasimi/Cristina Maria Sirbuga.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.